Dit bikinibroekje past het beste bij jouw billen

Een nieuwe bikini shoppen is opeens heel makkelijk.

De tijd is aangebroken dat we massaal op zoek gaan naar een nieuwe bikini (die we hopelijk zo snel mogelijk aan kunnen trekken). Misschien heb je al een bepaalde kleur of een printje in gedachte en hoef je alleen nog het perfecte exemplaar te vinden.

Maar heb je er wel eens bij stilgestaan welk model bikinibroekje het meeste doet voor jouw bum? Wij zochten het uit en hebben voor elke bilpartij het perfecte broekje geselecteerd. Dit bikinibroekje pas het beste bij jouw billen:

Volle billen

Als je volle billen hebt, is een broekje met koordjes aan de zijkant mét een opvallende print de beste keuze die je kunt maken. Effen broekjes zijn niet erg vergevingsgezind op het gebied van ‘het verhullen van plekken die je liever niet laat zien’. Waar een printje er juist wél voor zorgt dat je oneffenheden worden verdoezeld. En door de touwtjes kun je hem precies op de juiste maat afstellen.

Zandloperfiguur

Ben jij gezegend met een zandloperfiguur? Dan is een bikinibroekje met een hoge taille perfect voor jou. Helemaal jaren ’50 maar natuurlijk ook helemaal van nu, want tegenwoordig zijn de high waisted bikinibroekjes niet meer van het strand weg te denken.

Smalle billen

Niets mis met een kleine bum, maar in sommige gevallen is het toch fijn om wat meer volume te creëren. In dit geval is de uitspraak ‘less is more’ heel goed om in je achterhoofd te houden. Om je smalle billen nét dat beetje extra te geven, kun je namelijk hest best gaan voor een klein broekje. En door ook nog te kiezen voor een opvallende print kun je je achterste nóg wat groter laten lijken..

Brede heupen

Wil je je brede heupen wat meer in balans brengen? Dan is het slim om te kiezen voor een hipster. Vooral als je een peerfiguur (brede heupen met smalle schouders en kleine borsten) hebt, doet zo’n broekje veel goed voor je lichaam. Zorg ervoor dat je broekje dezelfde kleur of print heeft als het bovenstukje om het effect extra te benadrukken.

Of ga voor een mooi (en sexy) badpak:
> De mooiste badpakken die je NU wil inslaan

Nog snel werken aan je zomerlichaam?
> Geen tijd om te sporten? Zo krijg jij je bikini body alsnog

Haal ook deze essentials in huis!
> De onmisbare accessoires voor een dagje naar het strand

PHOTO CREDITS: VIVIAN HOORN

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites