Dol op oversized knitwear? Dit is de beste stylingtruc!

Ben jij al gevallen voor de oversized knitwear trend?

…dan is dit stuk wel een echte must-read. Ik ben inmiddels verslaafd aan oversized knitwear. Eigenlijk aan knitwear in het algemeen, om eerlijk te zijn. Ik heb stapels mooie, ragfijne blousjes in m’n kast hangen maar zodra de temperatuur ergens onder de 12 graden zakt word ik daar gewoon echt niet meer gelukkig van. En mijn omgeving ook niet want als ik het koud heb, ben ik behoorlijk ongezellig. Dus kun je me ’s winters uittekenen in een trui. En ik overdrijf niet: ik krijg regelmatig op de redactie een trui of sweaterverbod opgelegd voor een week, waar ik me natuurlijk niets van aantrek. Er is namelijk maar weinig wat tussen mij en mijn truien komt. Nu moet ik toegeven dat je van een trui niet persé altijd even knap wordt en de gevalletjes gekocht-op-de-mannenafdeling zijn meestal de least flattering (maar vind ik over het algemeen wel het coolst).

Hoe kun je nou je oversized knitwear dragen zonder dat je er te slonzig door uit gaat zien (naar kantoor bijvoorbeeld…)?

Het is super simpel. We gaan doen wat we jongetjes van een jaar of zes meestal snel afleren omdat ze anders hun hele leven uitgelachen gaan worden: we stoppen onze trui een stukje (niet. helemaal.) in onze broek. Of rok. Belangrijk detail: alleen de voorkant, de achterkant laat je er uit (en natuurlijk heel klein tikje ‘blousen’). De hele voorkant een beetje teveel van het goede? Dan kun je ook een klein puntje, aan de zijkant, instoppen. Je look ziet er op een subtiele manier gelijk veel gepolijster uit en je lijkt een stuk slanker en vrouwelijker. Benieuwd of het op gaat vallen op onze redactie.

Source: Collage Vintage

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites