Het geheim achter de ‘going out top’

Zo'n top wil je gewoon in je kast hebben hangen. Minstens één!

Back in the days, begin 2000, waren de going out tops overal te zien. Paris Hilton (het stijlicoon destijds) was in niets anders te zien. En zoals dat vaker gaat met mode zijn deze tops nu weer helemaal terug. Maar wat is nou echt een uitgaanstop? Een uitgaanstop kan je herkennen aan de volgende kenmerken: 

Old but gold

Als je de top ziet, denk je waarschijnlijk direct aan het jaar 2000. Mischa Barton zou het zo kunnen dragen in The O.C.. Een lieve top zoals een babydoll. Schattig maar ook sexy als hij laag is uitgesneden en een niets verhullend spaghetti-bandje heeft.

Comfortabel

Een going out top is erg bloot. Mouwloos en hoogstwaarschijnlijk met een decolleté. Dus kies er wel één waar je je echt veilig in voelt. Niet dat je straks aan het dansen bent en er opeens meer tevoorschijn komt dan je in eerste instantie zou willen.

Combineren

Een going out top is zo spannend, opvallend en tof. Dat je hem dus gewoon op je favoriete spijkerbroek kan dragen tijdens het stappen.

Soorten tops

Je hebt genoeg verschillende tops, die geschikt zijn als going out tops. Maar zoals eerder aangegeven, is dat de tops echt niet alleen maar geschikt zijn voor het uitgaan. Een top met pofmouwen is super leuk om te stylen met een rok. Dit kan er al snel tuttig uitzien, maar als je het met wat stoerdere items combineert. Dan komt het helemaal goed. Een simpele camisole, is echt met alles te stylen. Als je voor een veilige outfit wilt gaan, dan is de camisole zeker goed.

Onze favorieten:

READ NEXT
De mooiste outfits voor het Suikerfeest
Hier is het iedere dag SALE
Waarom je beter slaapt met een slaapmasker

Bron: ManRepeller

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites