How To Wear: Bandana’s

Hoe draag jij je bandana dit seizoen?

Eén van onze favoriete accessoires du moment is de bandana. Dit item is ten eerste super veelzijdig (je draagt ‘m bijvoorbeeld om je nek of om je hoofd), maar wat wij nog het meest van dit item waarderen is dat het elke outfit direct een stoere edge geeft, zonder dat het gemaakt lijkt. De truc is namelijk om de bandana met zoveel mogelijk nonchalance te dragen. Dit seizoen zien we niet alleen de ouderwetse, katoenen variant (die we overigens nog steeds fantastisch vinden), maar je hebt ook mooie exemplaren van rijkere materialen zoals zijde. En, zoals we al eerder lieten zien, is de bandana-ketting één van de grootste sieradentrends van dit seizoen! Genoeg keus dus. Maar hoe draag je dit item? Wij laten het je zien aan de hand van drie toffe looks.

How to wear: bandana’s

casual

Casual cool

We love this look! Casual, relaxt en easy going, perfect voor een doordeweekse dag! Met de bandana geef je de outfit net wat extra’s. Als je je bandana met een andere print combineert (zoals met deze gestreepte top), is het het mooist om voor dezelfde kleuren te kiezen. Heb je trouwens al gezien waar Manon deze knappe top heeft gespot?

rock-chic

Rock ’n roll

Een leren jack mét bandana is een match made in heaven wat ons betreft. Je kunt kiezen voor een ouderwetse, katoenen bandana, of voor een bandana van een iets rijkere kwaliteit (zoals bijvoorbeeld zijde). Hou de rest van je outfit simpel, je bandana komt dan het best tot z’n recht!

chic

Parisian chique

Doe het zoals onze ultieme stijl-iconen (de Parisiennes) het zouden doen en combineer je bandana met een pak of lange jas. Hoe chiquer, hoe beter! De herenschoentjes benadrukken het masculine gevoel en met een zijden bandana blijft het geheel super stijlvol.

Source: Happilygrey,

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites