In deze kleding ga je niet zweten deze zomer

Deze items zijn pas écht summer proof...

De zomer is absoluut ons favoriete seizoen (waarin we eindelijk onze Parisian summer items weer kunnen dragen) toch zit er een klein nadeel aan deze zonnige en warme periode. Want we zweten (en dan bedoelen we niet doordat je fanatiek aan het sporten bent geslagen dankzij déze motivatie) meer dan normaal, hoe ‘ongezellig’ het ook klinkt. De één heeft er meer last van dan de ander maar het komt nooit uit. Of je staat lekker te dansen op de dansvloer, of je staat voor de deur te wachten op je sollicitatiegesprek… well, de échte warme dagen staan voor de deur, so let’s prepare ourselves!

In deze kleding zul je niet zweten deze zomer

Op de allerwarmste dagen kun je het waarschijnlijk niet helemáál vermijden, maar er zijn wel bepaalde stoffen die je kunt dragen om zweten zo veel mogelijk te voorkomen. Zo kun je het beste kiezen voor kleding van 100 procent katoen, zijde of linnen. En de items waar je met een grote boog omheen moet lopen shoppen dat zijn de tops die zijn gemaakt van polyester en nylon. Van deze stoffen begin je al te zweten als je er al aan denkt…

En speciaal voor all the women out there die de hele zomer naar bloemetjes willen ruiken hebben wij de mooiste tops van katoen en linnen op een rijtje gezet (nog op zoek naar een bikini? Deze past het beste bij jouw figuur!).

 

In deze kleding zul je niet zweten

P.S. Heb je nog wat kleding liggen met vervelende zweetvlekken? Een beetje schoonmaakazijn kan je helpen! Vul een emmer met koud water en een beetje azijn en laat het kledingstuk een half uurtje weken, en was het daarna in de wasmachine (als je het kunt wassen, check wel eerst even de wasvoorschriften). En tadaaa!

Source: Ampul

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites