Stijlicoon voor deze week: Olsen Twins

Stap 1. De grootste zonnebril die je kan vinden opzetten.

Wij doen echt NIETS liever dan nieuwe outfits bedenken. Af en toe de kledingkast aanvullen voor nog meer combinaties. We zijn er dol op. En toch stonden we ’s ochtends weer voor onze kledingkast te treuzelen. Daarom dachten wij, we beginnen de week met wat outfitinspiratie, zodat je deze week er weer op en top uitziet.

Mary-Kate en Ashley Olsen zijn natuurlijk bekend geworden met hun acteerwerk (Hello, Full House!) maar een aantal jaar geleden hadden ze er genoeg van, en begonnen ze aan hun eigen fashion empire.

“The Row” is inmiddels een grote naam in de modewereld (wie wil er niet in deze coole kleding rondhuppelen?). Het modehuis is de perfecte weerspiegeling Ashley’s en Mary-Kate’s persoonlijke stijl: classy, edgy, boyish en oversized.

Hun stijl bevat vooral veel grote zonnebrillen, blazers, oversized sweaters, zwierige rokken en leren rokken. Hierbij mixt de tweeling graag high-end en low-end pieces met elkaar.

Het is soms moeilijk om voor deze stijl de juiste combinaties te maken. Daarom helpen we je een handje! We hebben de mooiste Olsen twins outfits, voor jullie op een rijtje gezet.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites