Deze plak-bh heeft de beste reviews op Amazon

Je kan EINDELIJK die knappe top met open rug weer uit de kast halen.

Wij houden van knappe kledingstukken met een ‘blote rug’. Zo’n top is heel geschikt voor een avondje uit of een zonnige dag. Het enige probleem bij die blote rug is de vraag welke bh je daar onder draagt.. Hoe vaak heb jij al een knappe top voorbij laten gaan omdat ‘ie een blote rug heeft? Nergens voor nodig, want als je een goede plak-bh koopt, hebben je borsten toch een soort van support en is er niemand die zal zien dat jij een bh aan hebt.

De bestseller

En hoewel het eerst onmogelijk was om een goede plak-bh te vinden die ECHT goed blijft zitten, is er eindelijk licht aan het einde van de tunnel. Er is er nu eentje verkozen tot beste bh. Perfect onder al je strapless tops of jurkjes met een open rug. 

Het product waar het allemaal om draait is de Holly O OOlala bh. En dit is er niet zomaar eentje. De plak-bh is trending en krijgt enorm veel positieve reviews op Amazon. Naast dat deze plak-bh prachtig staat bij een top of jurk met een blote rug, geeft hij ook de nodige ondersteuning en push-up. En ja, hij blijft echt plakken. Bekijk en shop de bh hieronder.

Doorzichtige bh-bandjes? Weg ermee!
Dit zijn de 6 bh’s die je deze zomer wil hebben

En dit zijn alle tips die je nodig hebt.
> Het seizoen van de strapless bh is er weer

Ook al heb je er misschien véél meer
Zoveel bh’s hoort iedere vrouw in haar kast te hebben

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites