Met deze items creëer je perfecte billen!

Zo krijg je de billen van je dromen!

Waar we vroeger allemaal droomden van geen tot weinig bil, zien we ons achterste nu het liefst rond en vrouwelijk. Of we dat nu te danken hebben aan Beyoncé of dat het komt door de huidige trends weet niemand, feit is dat we een goed gevormd achterste allemaal wel kunnen waarderen. Ben je niet gezegend met een perky bips, dan zijn er talloze workouts die je kunt doen om daar verandering in te brengen (kijk hier!). Of je helpt moeder Natuur een beetje en je transformeert die platte pannenkoek met de juiste kleding tot heerlijke ronde kadetten. Klinkt dat goed? Deze 6 kledingitems gaan je helpen!

Met deze items word je bootylicious!

1. Hoge hakken – Hakken maken niet alleen je benen optisch langer, ze zijn ook ontzettend aardig voor je billen. Met een paar killer heels lijken je billen ronder en perkier. En dat is precies wat we willen, toch? Geen held op hakken? Lees dan dit!

2. Kokerrok – Niets zo vrouwelijk als een bodyhugging kokerrok. Kies voor een exemplaar van iets dikker materiaal met een flinke hoeveelheid stretch om je billen tot grote hoogte te liften.

3. Flared jeans – De seventies zijn terug van weg geweest en daar hoort de flared jeans natuurlijk bij. Deze jeans is extra lief voor dames met volle billen; het brengt je silhouet weer helemaal in balans!

4. Kontzakken – Geen item, wél ontzettend belangrijk. Goed geplaatste kontzakken kunnen een wereld van verschil maken. Blijf weg van grote zakken met teveel details die te laag geplaatst zijn; hier is nog geen kont knapper van geworden. Kies liever voor een broek met simpele kontzakken van gemiddelde grootte.

5. Geplooide rok of jurk – Een nauw aansluitende rok of jurk met plooien werken vooral goed bij de platte-pannenkoek-billen. Je billen zullen er nét iets groter en ronder in lijken!

6. Trompet rok – De trompet rok heeft een soort verlaagde peplum en zal wonderen doen voor je achterste. Beyoncé, eat your heart out.

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites