Hier is het iedere dag SALE

En we hebben het nier over de outlet in Roermond...

Bataviastad en de Roermond outlet kennen we nu wel. Je kan hier bekende merken shoppen met veel korting. Maar je zal ons hier niet snel vinden want wij houden echt veel meer van online shoppen. Dus doe ons maar een online outlet. Een outlet waar we gewoon vanuit bed rustig de hele voorraad kunnen bekijken. We hoeven niet te zoeken tussen stapels kleding op zoek naar onze maat en uiteindelijk thuiskomen met een te kleine broek. Geen overhaastige beslissingen. Geen miskopen. Klinkt als muziek in de oren.

Gelukkig bestaat er dus zoiets. En we kunnen het niet langer geheim houden. Misschien had jij het al eens voorbij zien komen, but for those who didn’t know yet: bij Otrium is het dus 24/7 sale. De online outlet bestaat al twee jaar en is één van de grootste in Nederland.

In de outlet vind je populaire merken zoals Stieglitz, Puma, Goosecraft, Alchemist en Anna + Nina. Niet voor de volle prijs, maar tot wel 75% korting. Dit zijn koopjes, toch? Let er wel op dat de merken een aantal dagen te koop zijn. Dus stel je volgende aankoop niet te lang uit. Sorry portemonnee, die schoenen zijn echt nodig…

READ NEXT
Hallelujah! Er bestaat droogshampoo voor je kleding
9 items die je outfit stijlvoller doen uitzien
Dit is wat wij van bicycle shorts vinden

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites