Zo draag je de bloemetjesjurk op een stoere manier

En je kunt hem nu al dragen!

Naast de streepjes en de leopardprint, doet in het voorjaar ook de bloemenprint zijn intrede in onze garderobe. Want zodra de temperatuur omhoog gaat, zien we de bloemetjes weer opduiken in de winkels.

Normaal gesproken lopen we met een grote boog om de floral print heen. Want tja, bloemenprint, dat blijft lastig. We vinden hem al snel te vrolijk en we dragen nou eenmaal liever felle kleuren dan pastelkleuren. Toch kunnen we de vrolijke print ook niet zomaar laten hangen. En gelukkig hoeft dat ook niet want zelfs met de bloemetjesprint kun je alle kanten op. Je kunt hem namelijk best wat stoerder maken! En ja, zélfs als je een jurk draagt.

Als je de bloemetjesjurk op de juiste manier combineert, kan hij juist heel stoer zijn met een vleugje romantiek. Om de bloemenprint bij je style te laten passen, is het kiezen van de juiste kleuren de eerste stap. Kies in plaats van lichte pastelkleuren voor felle en donkere kleuren. En ga dan vooral een print met een donkere achtergrond (zwart of donkerblauw). Zo is de print van zichzelf al veel stoerder.

Toughen it up!

Zoals met alle kleuren en prints, is de uiteindelijke look natuurlijk ook afhankelijk van de items waarmee je ze combineert. Draag over de bloemetjesjurk dus een stoer zwart jasje als een bikerjack om warm te blijven én de look af te maken. Daarnaast gingen wij voor een mooi paar hakken, natuurlijk ook in de kleur zwart. Twijfel je over de accessoires? Ga dan voor vintage sieraden voor een bohemian feeling. Op deze manier willen wij die bloemetjesjurkjes echt wel dragen. En niet alleen in de zomer, gewoon nu al! Bekijk en shop de outfit hieronder.

JURK – ESPRIT
JAS – GOOSECRAFT
TAS – JW ANDERSON
LAARSJES – DUNE LONDON
KETTING – & OTHER STORIES
RING – & OTHER STORIES
OORBELLEN – & OTHER STORIES

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites