Styled by Manon: Look #45 / Boyfriend look

Handig... Zo'n vriendje!

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen in onze nieuwe categorie: styled by Manon. Deze week staat de Styled by Manon in het teken van de striped top!

De striped top is eindeloos te combineren (en dan niet alleen in de casual basic way). Het is en blijft een mysterie: waarom is een striped top nog steeds zo ont-zet-tend stijlvol? Misschien ligt het aan de veelzijdigheid van dit item? Misschien komt het door dat ultieme Parisian-gevoel dat we ervan krijgen? Deze week laten we de veelzijdigheid van deze klassieker zien!

Boyfriend look

Naast de romantische Parisian way van het gestreepte shirt, kun je het ook dragen in een stoere boyfriend look. Dat is helemaal niet zo lastig als je misschien zou denken… Het enige wat je nodig hebt is je leren jasje (en die moet je ondertussen echt in je kast hebben hangen) en de broek van je vriendje (van je broer is ook prima, als de broek maar lekker wijd valt). Nog handiger als le boyfriend bij de marine zit… Dan kun je niet alleen z’n broek, maar ook zijn gestreepte shirt inpikken. Hoe gaaf de boyfriend look dan ook mag zijn, een beetje vrouwelijkheid mag niet ontbreken! Combineer de jeans daarom met een paar flinke hakken en een chique tas. Heb je deze te gekke Balenciaga City bag al gezien?

P.S. Deze look met de striped top is ook super stoer en vrouwelijk!

boyfriend look

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites