Styled by Manon – Deze gave trend komt helemaal terug

Je kunt het misschien nog wel vinden in de kast van je moeder...

Als iets superpopulair is geweest komt het vroeg of laat weer helemaal terug in de mode, zo hebben we een comeback gezien van de de ninetees platform schoenen en de flared jeans van de seventies. Maar er komt dit jaar iets helemaal terug wat je waarschijnlijk nog wel in de kledingkast van je moeder kunt vinden!

Als we aan de eightees denken dan komen: big hair, té veel make-up en schoudervullingen het eerst bij ons op. The bigger, the better was het motto van die tijd. Gelukkig laten we de eightees beauty looks lekker achter, maar de schoudervulling komt wél weer terug dit jaar. Wij laten je zien hoe je deze trend naar 2017 brengt!

Schoudervullingen zijn een prima everyday look, maar kies het item dan in tegenstelling dan hoe het vroeger gedragen werd in een combinatie met rustige pieces. Wij kiezen voor een simpel denim jack, zo zorg je ervoor dat het niet too much wordt. Draag er een wit t-shirtje en een leren broek onder. Geen outfit is natuurlijk compleet zonder een gave tas en daarom kiezen we voor de leren crossbody.

Maar de make-up van die tijd laten we gelukkig achterwege…
Deze beautytrends willen we niet meer zien in 2017
Dé biggest beauty trends van 2017!

 SHOP HIER
JACK – BALENCIAGA
T-SHIRT – TOPSHOP
BROEK – SCOTCH AND SODA
KETTING – &OTHER STORIES
ARMBAND – &OTHER STORIES
NAGELLAK – ANNY
TAS – &OTHER STORIES
SCHOENEN – VANS
PHOTOCREDITS : CHICMUSE

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites