Styled by Manon – De outfit die je NU aan kunt

Na regen komt zonneschijn!

Het weer is nog een beetje afwisselend en daarom kun je niet zo goed inschatten wat je nou aan moet trekken. De temperatuur is gelukkig wel te doen, alleen er kan een bui vallen of gewoon een megastorm zoals de afgelopen dagen. Daarom wil je wel iets aan wat tegen deze weersomstandigheden kan.

Omdat de temperatuur wel te doen is, wil je niet honderd laagjes aan. Maar als er wind staat wil je toch wel snel een lekkere trui aan. Een trui kan wel helaas een beetje saai zijn. Met een blouse eronder is je outfit al snel kaar, maar je wil niet zoveel laagjes aan. Dan heb je dus gewoon een los kraagje nodig. Hierdoor lijkt het alsof je een blouse onder je trui draagt. Een kraagje zit daarnaast ook een stuk lekkerder en je hebt geen honderd lagen aan, zo zul je ook niet zweten als de temperatuur wel lekker is.

Als het echt nog koud is buiten hoef je niet meteen je winterjas weer uit de kast te pakken, maar kun je ook een trenchcoat dragen. Een trenchcoat is een stuk dunner dan een winterjas en daarom perfect voor nu. Daarnaast staat een trenchcoat erg stijlvol en kun je deze leuk combineren met nette schoenen. Zo heb je toch een comfortabele, maar fashionable outfit!

Heb jij hem al in je kast hangen?
Dit draag je als het te koud is voor een rokje en te warm voor jeans

Met deze outfits zit je altijd goed
De outfit formules waardoor je meer tijd over houdt!

KRAAGJE – IDIOT DU VILLAGE

JAS – BIJENKORF

BROEK – MANGO

SCHOENEN – OTHERSTORIES

TAS – TOPSHOP

OORBELLEN – BIJENKORF

BRIL – GUCCI

SWEATER – OTHERSTORIES

PHOTOCREDITS damselindior

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites