Styled by Manon: Look #39 / Striped top

Ahoy Sailor boy!

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen in onze nieuwe categorie: styled by Manon. Deze week staat de Styled by Manon in het teken van de striped top!

De striped top is eindeloos te combineren (en dan niet alleen in de casual basic way). Het is en blijft een mysterie: waarom is een striped top nog steeds zo ont-zet-tend stijlvol? Misschien ligt het aan de veelzijdigheid van dit item? Misschien komt het door dat ultieme Parisian-gevoel dat we ervan krijgen? Deze week laten we de veelzijdigheid van deze klassieker zien!

Striped top

Heb je er weleens over nagedacht om je streepjes met een ander printje te combineren? Het klopt dat je inderdaad niet teveel printjes moet mixen and matchen, maar streepjes vormen de absolute uitzondering en kunnen haast gezien worden als neutral. De print van het rokje kan prima in combinatie met streepjes; opvallend, maar rustig omdat de kleuren overeenkomen. Wanneer je voor deze look wilt gaan, zorg er dan voor dat je niet teveel drukke items aan je outfit toevoegt en dat je accessoires bij elkaar passen. Zoals een paar stoere Martens en een tof hoedje. Om je look eventueel wat kleur te geven doe je een paar vrolijke oorbellen in of voeg je een felgekleurde clutch toe. Meer weten of het mixen van prints? Kijk dan even hier!

P.S. Fan van streepjes en altijd al als een Parisian door het leven willen gaan? Bekijk hier welk boek je dan in huis moet halen!

striped top

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites