Styled by Manon #296 / Summer festival outfit

Met deze outfit steel je op elk festival de show!

Het festivalseizoen is in volle gang en nu het weer wat beter is geworden (sun is shining!) krijgen we de gelegenheid om ons de hijsen in de mooiste outfits. Dit is Manon natuurlijk niet ontgaan… daarom heeft ze vandaag een prachtige summer festival outfit voor je klaarstaan!

De prachtige draped jersey dress van Burberry vormt de basis van de outfit. En voor deze look mogen moeten de benen lekker bloot (die lekker bruin zijn geworden dankzij deze tips). Daarbij is het leuk om een paar opvallende enkellaarsjes mét stevige hak te dragen (en zó herstellen je voeten na een dag op hakken). Om het geheel wat stoerder te maken kun je gaan voor een tof denim gilet, en laat de knopen lekker open voor een nonchalant effect. En de accessoires mogen natuurlijk niet ontbreken bij deze outfit! Om te beginnen met hét item waar je tegenwoordig écht niet meer zonder kunt als je het festivalterrein betreedt: een heerlijke hoed! In dit geval koos Manon voor een rood exemplaar, lekker opvallend! Verder kan een mooie bandana, een vrolijke bucket bag en een paar fijne goudkleurige kettinkjes niet ontbreken… Are you ready to dance? (Say ‘yes’ please). Er staat namelijk een fijne playlist voor je klaar. Scrol je even naar beneden?

P.S. Ga je toch liever voor een leren short? Bekijk hier hoe je ’m draagt en waar je de mooiste exemplaren kunt shoppen!

Styled by Manon: Summer festival outfit

Summer festival outfit

Shop de items hier:

 

Ladies: dance till the morning light…

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites