Styled by Manon: Look #11 / Striped Tee

Het shirt met Bretonse streep wordt al sinds 1917 gedragen als fashion item (thank you Coco!). Gelukkig zijn we er nog lang niet klaar mee..

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen! Vandaag laat Manon zien hoe je een striped tee kunt combineren!

Striped Tee

Ook al is de streep officieel een print, je kunt deze inmiddels best als neutral beschouwen. De Bretonse streep is namelijk niet, zoals veel andere prints dat wel zijn, bijzonder trendgevoelig; we zien deze elk seizoen weer verschijnen en we gaan ervan uit dat dit ook zal blijven gebeuren. Gelukkig maar! Want een striped tee past zo heerlijk bij de stijl van de Parisiennes en is ook door Manon bestempeld als altijd-goed. Een item dat niet in je kast mag ontbreken dus! In de look van vandaag combineert Manon de striped tee met dé sneaker van het moment: de tennis schoen. Wil je meer voor een look gaan zoals Coco Chanel deze droeg (die de striped tee als fashion item introduceerde in 1917) dan combineer je het shirt met een pantalon en herenschoentjes, très chic!

striped tee

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites