De knapste tussenweer outfit voor de Nederlandse zomer

Warm? Koud? Regen? Deze outfit is de oplossing

Als het heel even warm is geweest in Nederland, krijg je daarna een week lang regen. En soms begint de zon opeens weer te schijnen. Er is geen touw aan vast te knopen en het is dus lastig om je hier goed op te kleden. Wees op alles voorbereid! Maar wat doe je aan als je niet goed kan inschatten wat voor weer het wordt vandaag? Hoge temperaturen in combinatie met regen zorgen vaak voor een heuse kledingcrisis..

Wij hebben daarom het ideale item dat je kunt dragen met dit Nederlandse wisselvallige: de trui! Je trui kun je prima dragen tijdens de koudere of regenachtige dagen in de zomer. De truc is om te kiezen voor een luchtige variant in een zomerse kleur. En deze te combineren met meer zomerse items.

Als je de trui combineert met een geprinte broek, wordt je look perfect in evenwicht gebracht. Ook kunnen accessoires als een zonnebril of een mooie tas ervoor zorgen dat je look iets gekleder en zomerse wordt. Opgehouden met regenen? Dan trek je de trui gewoon uit (je hebt natuurlijk een mooie camisole eronder aan) Bekijk en shop de look hieronder!

BROEK – BAUM UND PFERDGARTEN
TRUI – GANNI
SCHOEN – SUPERGA
RIEM – VALENTINO
TAS – DOLCE & GABBANA
ZONNEBRIL – PULL & BEAR
OORBELLEN – & OTHER STORIES
PHOTO CREDITS: JOLIELOT

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites