Styled by Manon: Look #2 / Sweater Love

Veelzijdig, stoer en comfortabel... A sweater has it all!

Wij vrouwen (een enkele man wellicht ook) kennen het probleem: een kast vol kleding maar niets om aan te trekken… Manon helpt je graag door iedere dag een look samen te stellen waar je je door kunt laten inspireren of die je direct kunt shoppen!

Me & my sweater

Dat Manon fan is van sweaters is geen geheim meer. Het is een item dat super veelzijdig is, vaak net wat stoerder dan een trui en (last but not least) veel comfortabeler wordt het niet. Je kunt je sweater natuurlijk combineren met je good old jeans maar nu de temperatuur het nog toe laat om wat huid te laten zien, pleiten wij voor een combinatie met een funky pencil skirt. Hou het comfortabele gevoel vast door je look af te maken met een paar knappe slip-ons (al hoef je je niet meer druk te maken om pijn in je voeten bij het dragen van hakken na het lezen van deze tip!). Een lichte tas en een accessoire met wat kleur zorgen ervoor dat je look niet te donker wordt (het is immers nog steeds zomer).

Hebben we je enthousiast gemaakt over de combi pencil skirt en sweater? Lucky you! Wij selecteerden namelijk de mooiste pencil skirts en summer sweaters!

 

sweater

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites