Stijlvolle vrouwen gebruiken deze 10 styling tricks iedere dag

Confessions of a stylist...

We willen er natuurlijk allemaal zo stijlvol mogelijk uitzien. Precies daarom hebben we voor jou op een rijtje gezet welke 10 styling tricks stijlvolle vrouwen iedere dag gebruiken. Hoe komt het dat ze er iedere keer weer zo effortlessly chic uitzien? Het is allemaal heel logisch, neem maar een kijkje.

1. Ze plannen hun outfit de avond van te voren
Het is geen magie of tovertruc: stijlvolle vrouwen zien er altijd uit om door een ringetje te halen. Dit komt omdat ze de avond van te voren de tijd nemen om hun outfit voor de volgende dag uit te kiezen, zodat ze dit de volgende dag niet met een slaperig hoofd hoeven te doen.

2. Ze geven zichzelf de tijd om zich klaar te maken
Dit gaat hand-in-hand met het van te voren plannen van je outfit. Stijlvolle vrouwen snoozen amper of niet, zodat ze overal voldoende tijd voor hebben. Zo zit hun haar altijd goed en hebben ze tijd om net die laatste touch-up aan een outfit te geven voordat ze de deur uitgaan.

3. Underwear does matter!
Geloof ons, een zelfverzekerde look begint altijd bij goed ondergoed. Want hoe kun je je ultiem stijlvol voelen als je ondergoed niet lekker of mooi zit? Stylish women maken de fout van slecht (lees: met gaten of niet matchend) ondergoed uitkiezen dus nooit. Ze beginnen bij een goedzittende bh en dragen misschien wel shapewear voor perfect support. Daarentegen kan het ook zijn dat ze kiezen voor een kanten exemplaar, omdat ze zich sexy willen voelen. Under-wear your mood ladies!

4. Ze volgen andere stijlvolle vrouwen voor inspiratie
Uiteindelijk kiezen ze al hun looks zelf uit maar dit betekent niet dat ze geen inspiratie op doen bij anderen. Ze kijken soms een beetje af bij andere ladies met killer style. Ze vinden deze inspiratie op hun Instagram feed of Pinterest board. So.. know who to follow!

5. Ze kleden zich op het weer
Dit klinkt natuurlijk nogal voor-de-hand-liggend, maar niet iedereen doet het. Check het weer voordat je op pad gaat! Op deze manier loop je bijvoorbeeld niet met je flared jeans door plassen te zeulen, omdat het keihard regent.

6. Kleden op gelegenheid is heel belangrijk
Stijlvolle vrouwen zorgen ervoor dat ze op een nette aangelegenheid niet aan komen zetten in een minirok met panterprint. Ze kleden zich volledig voor de gelegenheid, en dit is het geheim voor stylish overkomen. Dus denk hier altijd even wat langer over na: check your schedule!

7. Ze dragen uitsluitend kleding die daadwerkelijk past én flatteus is
Je zal de stijlvolle vrouw nooit zien in kledingstukken die niet mooi zitten of passen. Ze zijn streng in het selecteren van kledingstukken. Dit geldt voor ons allemaal ladies.. Als iets niet past is het gewoon tijd om dat kledingstuk uit je hoofd te zetten.

8. Ze upgraden hun looks door een duur-ogend item toe te voegen
Vraag je je ook wel eens af hoe sommige vrouwen ieder kledingstuk er chic uit kunnen laten zien? Dat heeft deels te maken met de fit van de items, maar de andere manier is: kiezen voor één knap duur (ogend) item. Dit kan een leren riem zijn, een speciaal paar oorbellen of een designer bag.

9. Ze loungen nooit in hun knappe kleding
Waarom de kleding van stylish vrouwen er nooit gekreukt of lelijk uitzien? Ze gaan nooit in een zijde jurk of wollen blazer op de bank zitten, gewoonweg omdat dit zonde is. Dus cuddle up in je favoriete jogging broek maar doe dit niet in je nieuwe items.

10. Ze vouwen en hangen hun kleding op
Een groot deel van ons gooit onze kleding na het dragen in een hoek van de kamer, of op ‘de stoel’. Niet zo handig, want je kleding wordt er lelijk van. Stijlvolle vrouwen doen dit nooit, die ruimen alles netjes op. Zo is je kleding voor de volgende keer ready to wear.

READ NEXT:
Stylish voor de dag komen met een budget? Het kan!
Styled by Manon #521 / Stylish and casual
Fashionable in het krachthonk

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites