DE styling tricks van een Deense styliste!

COPY-PASTE!

De Deense styliste, Alexandra Carl heeft een stijl die we stiekem helemaal willen na-apen. Bij een kledingcrisis is het handig om even op Pinterst te kijken voor wat inspiratie, tijdens het zoeken naar toffe looks komen we altijd weer bij Alexandra uit. Dit zijn de styling tricks van een styliste:

1. De broek die wonderen doet
De flared jeans was vorig jaar helemaal hot, maar dit is een item dat niet uit de mode mag raken. Het maakt je benen simpelweg megalang. Alexandra draagt de flared jeans geweldig! Met een mooie blouse en een blazer geef je de jeans een hele andere vibe.

2. Een bomber met een twist
We hebben al genoeg zwarte bombers langs zien komen de laatste tijd. Deze styliste draagt hem ook, maar dan een veel vetter exemplaar. Deze bomber is ontzettend chique en toch stoer. Met een cropped jeans en een paar gave laarsjes is deze look echt stylish. We moeten echt een voorbeeld nemen aan Alexandra Carl!

3. Laagjes, laagjes, laagjes 
Deze Deense manier van laagjes dragen spreekt ons ook wel aan. We zijn geen grote fan van de jurk over de broek, maar in deze look ziet het er wel heel cool uit. En ja, de witte laarsjes komen terug!

4. Velvet 2.0
Net toen we dachten dat het een beetje over was met velvet, laat Alexandra zien dat we het bij het verkeerde eind hadden. Deze velvet suit is alles wat jouw kledingkast nodig heeft (we love suits). Deze look laat zien dat een pak alles behalve saai een mannelijk is. Deze look is stijlvol en vooral heel onverwacht!

5. Een opvallende tas
Deze geweldige styliste laat zien dat je met een simpele outfit ook de show kunt stelen, maar je hebt daar wel een statement item voor nodig. In deze look draagt ze een hele mooie blauwe tas waardoor een jeans met een wit t-shirt opeens fashionable is. Dat doet ze goed!

Wil je meer styling tips en tricks lezen?
Met deze tips blijft je kleding supermooi
Styling tips waardoor je slanker lijkt!
Dit zijn de styling tricks van Victoria Beckham

 
 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites