Trots op je tattoo? Zo lijkt hij nog mooier!

En het is eigenlijk zo simpel...

Heb je na lang twijfelen eindelijk op je arm een quote laten tatoeëren? Of heb je juist een kleine minimalistische tattoo die je meer wil benadrukken? Je kunt je plakplaatjes nog mooier laten lijken door je op een bepaalde manier te kleden of bepaalde sieraden te dragen. Hoe je dit precies aan kunt pakken, lees je hieronder!

Rug
Heb je een tattoo op je rug? Racerback tops zijn de perfecte oplossing. Door de gekruiste achterkant is er een groter gedeelte van je rug zichtbaar en daardoor kun je hem nog meer in zicht brengen. (Dit zijn trouwens de beha’s met een mooie achterkant, ook leuk!)

Middel
Een mooie afbeelding op je middel getatoeëerd, maar niemand die het weet? Omdat je er zo trots op bent mag hij best gezien worden! Door een fijne croptop (bijvoorbeeld op een festival) kun je hem accentueren. Wist jij trouwens al waarom je je festivalbandje zo snel mogelijk af moet doen? Lees het hier!

Arm
Met een tattoo op je arm of pols kun je het beste met sieraden werken. Kies hierbij voor een mooie armband of ring. Ook kun je iets gewaagder gaan door bijvoorbeeld voor een arm cuff te kiezen. Zo trekken je sieraden de aandacht en zullen je tattoo’s ook meer opvallen!

 

Voet
Als je een tattoo op je voet hebt die gezien mag worden, is het handig te kiezen voor open schoenen. Zo kun je een mooie sandaal, een fijne slipper of zelfs een elegante hak dragen. Kijk eerst wel even goed naar de plek waarop de tattoo zit zodat je de juiste schoenen koopt en je tattoo niet half weg valt.

P.S. Geen tattoo? Met deze flash tattoo’s kun je net doen alsof!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites