De handigste styling trick voor als het ECHT koud is

Hier had je nog niet eerder aan gedacht

Als het buiten koud is, heb je misschien de neiging om je meest dikke, niet zo heel erg fashionable trui of hoodie aan te trekken. Soms komt dit alleen niet uit, omdat je dit bijvoorbeeld niet naar je werk aan kunt trekken.  Je hebt genoeg andere truien in je kast hangen die je eigenlijk een stuk leuker vindt, maar die zijn weer niet warm genoeg, dus laat je ze liever hangen. Wij vertellen je hoe je die leuke, niet zo’n warme trui, fashionable én warm kunt combineren.

Keep it warm

We kennen de styling trick van het dragen van een blouse onder een trui nu wel. Deze trick laat je outfit er stijlvol uitzien, helemaal doordat het kraagje boven je trui uitkomt (hier koop je trouwens ook losse kraagjes), maar misschien heb je je truien al eindeloos op deze manier gecombineerd en ben je toe aan iets anders. Wat je ook kan doen, is het dragen van twee truien onder elkaar.

Je zal versteld staan van hoe mooi dit eigenlijk staat. En hé, het zit ook nog eens warmer dan een blouse onder een trui. Dat is mooi meegenomen. En als je het té warm krijgt, kan je die tweede trui ook gewoon weer uittrekken. Je kan een strakke turtleneck bijvoorbeeld onder een oversized sweater dragen.

Je kan ook een strakke trui onder een grotere trui dragen met bijvoorbeeld een gestreepte top. Zo kan je bijvoorbeeld de mouwen nog onder de trui uitlaten komen. Of kies juist voor twee opvallende kleuren, dit is leuker dan je zou denken. We hebben een aantal knappe truien voor je uitgezocht die je op deze manier kan combineren. Shop ze hieronder!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites