De verschillende manieren om je riem te dragen

De riem is je musthave accessoire als het gaat om een casual basic look..

Lieve lezeressen (en lezers), voel je vooral niet beledigd: we weten dat jullie absoluut perfect een riem om kunnen doen. Maar, wisten jullie ook dat er ontzettend veel verschillende manieren zijn om je riem te dragen? En wat een riem voor je figuur kan doen? Afgelopen week vonden we te gekke verschillende inspiratie om een riem te dragen en wat het kan doen voor een figuur!

Jaren geleden werd de riem gezien als een praktisch item. (Geef ze eens ongelijk: haat aan een bouwvakkersdecolleté). Maar een aantal fashionjaren is een riem véééél meer dan dat. Ben jij een type die niet dagelijks sieraden draagt maar soms wel iets extra’s wil toevoegen aan een outfit? Een riem is een goed alternatief! De riem is in zijn levencyclus getransformeerd van praktisch naar een iconisch fashion accessoire.

Emmanuelle Alt is voor ons de absolute inspiratiebron. Zij weet als geen ander hoe je een riem combineert in een parisian chic outfit. (Ooit gedacht om een riem te combineren met een oversized coat? Het kan te gek werken!)

Een riem kan naast je look, ook je figuur upgraden. Denk aan de taille en het ultieme zandloperfiguur die je met een riem kan creëren.  Een basic outfit kan ontzettend bijzonder en stijlvol worden met een van de te gekke riemen die je hieronder kan shoppen!

Heb je geen idee op welke manieren je een riem kan knopen en dragen? Scroll dan ietsje verder naar beneden. Na de shopping vind je verschillende manieren om je riem te knopen. Feel free to get inspired..

Verschillende manieren riem dragen

1. Asos 2. New Look 3. Asos 4. Filippa K 5. New Look 6. Whistles

 

 

Verschillende manieren riem dragen

 

Source: Adenorah

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites