WINNEN: Persoonlijke shopsessie met Manon

Dit is je kans!

Zoals jullie weten heeft Manon niet alleen veel verstand van kleding, ook van schoenen. Je zou kunnen zeggen dat ze enigszins verslaafd is aan schoenen, nou ja, dat kan je wel stellen! Als het op schoenen aankomt is Manon een pro.

En deze kennis wil ze graag met je delen. Dus mocht jij nog een brandende vraag hebben als het op schoenen en styling aankomt? Dan is dit je kans! Je kan namelijk een persoonlijke shopsessie met Manon winnen! Manon beantwoord niet alleen jouw vraag, je krijgt ook nog eens 150 euro shoptegoed van Omoda zodat je direct een mooi paar schoenen kan shoppen met Manon! Je gaat dus niet met lege handen naar huis!

Wil jij weten welke schoenen je draagt onder een flared jeans? Hoe je sneakers draagt naar werk? Welke hakken het beste bij jou passen… etc! Brand los! Laat jouw vraag achter onder dit artikel of stuur jouw vraag per e-mail naar dagmar@manonmeijers.com. De winnaressen krijgen een persoonlijk bericht! Degene met de meest brandende stylingvraag wordt uitgenodigd om een ochtend te gaan shoppen samen met Manon!

READ NEXT
Zoveel schoenen heeft de gemiddelde vrouw in haar kast
Zo zie je of een schoen comfortabel is voordat je ‘m past
Manieren om lage schoenen te dragen en toch chic

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites