Zo draag je je outfit twee dagen achter elkaar!

Sta je 's ochtends voor je kast en weet je niet wat je aan moet?

Tja, waarschijnlijk kennen alle vrouwen dit probleem wel.. Het is je de hele week gelukt een paar knappe looks te verzamelen maar op een begeven moment is het gewoon op. Je staat voor je kast en weet gewoon écht niet meer wat je aan moet trekken. Dat ene blousje is wel heel leuk maarja die heb je deze week al een keer (of twee) gedragen.

Meerdere keren dezelfde outfit dragen in één week is natuurlijk een beetje een no-go. Pff, hoe kan het dat je zo vaak shopt en alsnog geen kleren hebt om aan te trekken?! Niet getreurd! Wij hebben namelijk de oplossing! Als je het slim aanpakt kan je een outfit wel gewoon twee keer dragen. Kijk bijvoorbeeld naar de twee looks hieronder.

Shop de items hier:

Wil je die broek met simpele top gewoon nog een keer aan? Ga dan vooral voor een ander jasje, andere shoes en verschillende accessoires. Zoals je ziet draag je bij de eerste look een donkergroen legerjasje. Het jasje en de sneakers geven de outfit een stoere touch. Een leuk hoedje en een paar sieraden kan de outfit ook gelijk een hele andere uitstraling geven.

En zo geef je de look dus een hele andere twist zodat niemand doorheeft dat je dezelfde kleren draagt. Ga voor de tweede look bijvoorbeeld voor een blazer. Als je kiest voor een blazer in dezelfde kleur als je broek creëer je niet alleen lengte maar lijkt het meteen of je een suit aan hebt! Ga dit keer in plaats van een paar sneakers voor een paar killer heels. Met de blazer en deze vrouwelijke hakken geef je de look in één keer een hele elegante uitstraling. Dat is wel even iets anders dan die stoere look die je gisteren droeg! Voeg ook een leuk schoudertasje toe en vergeet natuurlijk je make-up niet, een opvallende lipstick kan je namelijk ineens een hele andere uitstraling geven!

Shop de items hier:

 

Source: Maja Wyh

TIP: Draag je een blousje meerdere keren? Experimenteer dan met de knoopjes. Knoop ze de ene dag helemaal dicht en draag er een statement necklace bij. En ga de volgende dag voor een paar buttons open, de mouwen opgestroopt en stop de blouse in je broek. Je zult zien dat dit een totaal andere outfit lijkt, ha!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites