Zo heb je nooit meer een tekort aan panty’s

Zeg maar gedag tegen je kapotte panty's!

Eens per maand (of misschien wel iedere dag) is het weer eens zover: de gehaaste ochtend. Dit is echt zo’n ochtend waar niets mee zit, waaronder het uitzoeken van een panty. Want nu je je binnen vijf minuten moet klaarmaken is elke panty die je tegenkomt, je raad het al, kapot. Wil je een keer stijlvol in een rokje naar kantoor, werkt het allemaal niet mee.

Gelukkig is er vanaf nu geen panty stress meer! CLUBLEXY heeft namelijk de perfecte oplossing bedacht: een abonnement service voor panty’s. Zo heb je nooit meer last van kapotte panty’s en heb je altijd een mooi paar op voorraad. Zeker met de feestdagen komt dit abonnement als geroepen. Benieuwd hoe het in zijn werking gaat? Lees dan snel verder.

Altijd een panty in huis

De eerste stap is dat je mag kiezen hoeveel panty’s je graag per keer zou willen ontvangen. Draag je bijvoorbeeld iedere dag een rokje naar werk of kan je echt niet met panty’s overweg? Dan is het handig om 2 à 3 panty’s per keer te ontvangen. Het fijne is dat je ook zelf kan bepalen wanneer je de panty’s wil ontvangen. Dit kan wekelijks, tweewekelijks, maandelijks of per kwartaal. Ideaal!

Let’s shop

Dan komt het leukste stuk: het uitkiezen van de panty’s. CLUBLEXY heeft veel keuze tussen allerlei verschillende soorten panty’s. De panty’s gaan van 8 dernier tot 100 dernier en hebben een aantal kleuren waar je uit kan kiezen. Ook voor diegene die een panty willen zonder teen of een panty die ze aan kunnen tijdens de zwangerschap, is op CLUBLEXY wat te vinden. Tot drie werkdagen voor de verzending is het mogelijk om de inhoud te wijzigen. Na deze drie dagen wordt het bedrag automatisch van je rekening afgehaald en worden de panty’s naar je toegestuurd.

Proefabonnement

Omdat het vrij nieuw is om een abonnement te nemen op panty’s, snapt CLUBLEXY dat dit best spannend kan zijn. Want hoe stevig zijn de panty’s? En welke maat heb je nodig? Daarom kan je nu een van de panty’s los bestellen voor € 5,95 met gratis verzending. Zo kan je thuis op je gemakje even kijken of de panty iets voor jou is. Mocht je overtuigd zijn, kan je gelijk een pakket samenstellen en gedag zeggen tegen die vervelende kapotte panty’s!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites