Ben jij stylist? En wil je stylist worden bij Manon Meijers Styling? Dan ben ik ontzettend op zoek naar je. Ik wil namelijk graag mijn team aanvullen met een stylist die van wanten (en schoenen/pakken/sokken/jassen/rokken/jeans/pantalons/afijn: je snapt het) weet. Die het te gek lijkt om ons jonge, ambitieuze team te komen versterken en die wil werken bij (dat mogen we inmiddels wel zeggen, toch?) één van de grootste stylingbureaus van Nederland.

Wie zoek ik?

– Iemand die in Amsterdam woont. Of daar dolgraag naar toe wil verhuizen. Flauw? Nee…het stylingvak is niet van 9 tot 5 (en ja: dat roepen ze overal maar neem van mij aan dat ik de waarheid spreek) en je wilt niet ‘s avonds laat of ‘s ochtends vroeg vanuit Amsterdam nog naar Heerlen moeten of andersom. You’ll need your sleep..

– Een ontzettende aanpakker (initiatiefrijk) die flexibel en stressbestendig is. Een doorzetter voor wie ‘nee’ niet bestaat. (Mocht ik de vorige zinnen ietwat onhandig geformuleerd hebben en mocht de opsomming je duizelen: ja, het gaat hier nog steeds om 1 vacature en 1 persoon).

– Iemand die begrijpt dat stylist worden bij Manon Meijers Styling niet inhoudt dat je de hele dag met je collega’s champagne nippend op de P.C. Hooftstraat zit.

– Iemand die mode eet, drinkt, leest, droomt en slaapt, maar geen fashion victim is.

– Iemand die begrijpt dat styling een dienstverlenend vak is.

– Iemand die de meer uitvoerende kant van styling heel erg leuk vindt (we zijn niet de hele dag moodboards aan het plakken…en willen je niet teleurstellen in je verwachtingspatroon!)

– Komt ie: je kunt zelfstandig opereren in teamverband (ja ja). Maar we willen vooral ook met je kunnen lachen en op je kunnen rekenen.

Misschien vergeet ik nog wel een hele belangrijke eigenschap. Waarover juist jij beschikt. Laat je me dat dan ajb weten?

Ik ontvang je sollicitatie dolgraag per mail: dagmar@manonmeijers.com

(Visited 3,465 times, 1 visits today)