Supergoed nieuws voor alle MonStyle lezeressen!

Manon heeft goed nieuws! We mogen al onze lezeressen een geweldige korting geven op de hele Goosecraft x Manon collectie. Dit mag je echt niet missen!

Met de kortingscode: BLACKBLUE krijg je 15 euro korting op je bestelling! Dat is nog niet alles, want bij je bestelling krijg je ook nog een impregneerspray zodat jouw leren items nog heel lang prachtig blijven. Dit moeten we hebben! Shop de collectie snel voordat hij is uitverkocht! De kortingscode is geldig tot eind november.

Shop de collectie hieronder! 

Farrah
Farrah is een prachtige en stijlvolle leren broek. Een leren broek is een musthave voor elke kledingkast en is supergaaf met bijvoorbeeld een denim blouse!

goosecraft-manon-meijers-farrah-black-3goosecraft-farrah-black

David
We hebben het al 1000 keer gezegd, maar we zeggen het nog een keer. Investeren in een leren jas is de beste beslissing die je ooit kunt maken. De David bomber is het perfect voorbeeld hiervan. Deze jas maakt al je outfits helemaal af en omdat het echt leer is, heb je het ook nog eens lekker warm!

                     goosecraft-manon-meijers-david-black-with-iris-bluegoosecraft-david-black-with-iris-blue

Barbara 
Een leren rokje is altijd al hot geweest en deze winter gaat het hem ook helemaal worden. Denk aan een leren rokje met een panty en een gave pump. Perfect voor een dagje op het werk, maar ook voor een feestje. De Barbara rok maakt het heel makkelijk om deze look na te maken, omdat hij van zichzelf al zo mooi is en van een geweldige kwaliteit. Deze rok geeft elk ander item wat je erbij aan trekt een echte upgrade!

                     goosecraft-manon-meijers-barbara-black-with-iris-bluegoosecraft-barbara-black-with-iris-blue

Caroline
Het leren gilet is een geweldig extraatje om je outfit wat stoerder te maken. Het maakt een jeans met een simpele top van een saaie outfit naar een supergave outfit. Die moeten we hebben dus!

                 goosecraft-manon-meijers-caroline-black-with-iris-bluegoosecraft-caroline-black-with-iris-blue

Meer lezen over de collectie van Manon?
About last night: Goosecraft x Manon Meijers
Zo combineer je een leren rok
Styled by Manon – Farrah broek