Tekenen dat het tijd is om te gaan sporten

Heb jij ook van die momenten dat je écht van plan bent een sportschool-abonnement aan te vragen, maar het vervolgens maanden uitstelt? Jezelf naar de sportschool krijgen is een opgave. Zodra je een uitnodiging krijgt om met je vriendinnen te gaan eten, zet jij je sporttas snel aan de kant. Heel begrijpelijk, maar ondertussen wil jij wel fitter zijn.

Als je fit bent, wordt het leven er een stuk leuker (maar vooral makkelijker) op. Het is doet niet alleen veel goeds voor je figuur maar ook voor je humeur.  Fris en stralend de zomer in. Is het voor jou ook tijd om te gaan sporten?

 1. De trap

Pff de trap thuis is al een uitdaging.. De paniek slaat dan ook volledig toe wanneer jij tot de ontdekking komt dat een gebouw geen roltrap of lift heeft. Worst nightmare! Puffend, hijgend en volledig bezweet kom jij aan bij de een-na-laatste verdieping en kijk je hopeloos naar boven, nog ééntje. Na 5 minuten luchthappen ben je klaar om verder te gaan.

2. Hallelujah

Rollen, springen en adem in.. Het kost wat moeite maar je favoriete jeans zit dicht. Halverwege de dag springt je broek open en als je eenmaal thuis bent, staan de naden van je broek in je benen gedrukt.

3. Wie?

 Je loopt je voormalig trainer tegen het lijf maar moet jezelf voorstellen. Oeps!

4. Netflix

Aflevering 3 seizoen 4 van Peaky Blinders; jij weet het precies. Je bent volledig op de hoogte van de laatste Netflix updates. Maar de laatste keer dat jij de sportschool van binnen hebt gezien, kan jij je niet herinneren.

5. Run, Forrest, run 

Een wedstrijdje met je nichtje van 10 zorgt voor een totale afgang. Wat krijgen die kinderen van tegenwoordig te eten? Misschien toch maar eens opzoek naar een sport om te beoefenen.

We have the answer…
> Zo vaak moet je sporten om gezond te blijven

Het is geen excuus!
Een allergie voor sporten bestaat dus echt

Ja, ladies die zomer is veel dichterbij dan je denkt.
> Zo ga jij je sportdoelen WEL bereiken