THE CHAIR: Dit is dé haarkleur voor de zomer

Wij bij The Chair weten het zeker: platina blond is the way to go voor de zomer. Met uber blond haar ben je helemaal on trend. Celebrities als Jennifer Lawrence, Taylor Swift, Charlize Theron en Kristen Stewart hebben allemaal de switch gemaakt naar platina blond haar.

Ook in Nederland zijn bloggers als o.a. Nicole Huisman gespot met hun witte lokken. Dankzij de kleurexperts van Colorista werden ze omgetoverd van een ultieme brunette naar een platina coupe. Welcome to the light side!

Natuurlijk is het ontkleuren van je haar een tricky werkje, wij raden je daarom altijd aan om dit bij een goede professional te laten doen. Er zijn namelijk heel veel Daar behoeden wij je graag voor!

In de zomer komt daarbij nog een belangrijk aandachtspunt, namelijk zwembaden en de zon. Dit kan, zeker voor een mega blonde look, effect hebben op je haarkleur. Er zijn een aantal hele belangrijkewaar je rekening mee moet houden als je niet wilt eindigen met gebroken haar dat groen uitslaat aan het einde van het seizoen. Dat lijkt ons nu niet echt de bedoeling. 

de haarkleur voor de zomer

de haarkleur voor de zomer

READ NEXT:
THE CHAIR: Belangrijke haarvragen, nu beantwoord!
THE CHAIR: Festival haar maak je zo
Zelf highlights maken: zo doe je het

Source: nicepackage.co // instagram @nicole_huisman // Refinery29 // silverscreen // prettyhairstyles.com
Source: Tumblr