De bioscoop bezoeken we regelmatig, zo nu en dan gaan we naar een cabaretvoorstelling en af en toe gaan we naar een musical zoals Soldaat van Oranje of The Lion King. Maar hoe vaak ga jij nog naar het theater? Precies.

Vorige week donderdag is het theaterstuk ‘The Play That Goes Wrong’ in première gegaan en dit is de perfecte reden om weer eens te gaan. Het theaterstuk is hi-la-risch. Dat wordt sowieso buikpijn. Van het lachen. Het stuk gaat over een winkeliersvereniging die ter afsluiting van hun feestweek een typisch moordmysterie uit de jaren ‘20 op de planken probeert te brengen. Dit gaat genadeloos mis. Ze raken verwikkeld in hilarische taferelen waarbij zélfs het decor het loodje legt.

Het stuk is al een gigantisch succes in het buitenland en is al verkocht aan 29 langen. Nu is er dan eindelijk een Nederlandse versie. Het stuk is bewerkt door Owen Schumacher (Koefnoen) en heeft inmiddels een topcast die bestaat uit Tina de Bruin, Rob Verheijen en Anne-Marie Jung.

Bekijk hier wanneer het stuk speelt bij jou in de buurt. Hieronder vind je de trailer, beloof ons dat je gaat, dit wil je niet missen!

 

 

 

(Visited 41 times, 1 visits today)