Top 10: best gelezen op MonStyle in 2015

Het is nog maar eventjes aftellen en dan gaan we weer het nieuwe jaar in! Omdat we stiekem best wel van even terugblikken houden, doen we dat nu ook en dan wel met de best gelezen artikelen op MonStyle in 2015. Alvast a happy new year!

1.
Het kon bijna niet anders dat dit artikel helemaal bovenaan zou staan. De gekte barstte los toen bekend werd gemaakt dat Olivier Rousteing van Balmain een collectie voor H&M zou ontwerpen. Toen de prijzen eenmaal bekend werden gemaakt, knalde MonStyle uit het dak!

2.
Hakken zijn onwijs fashionable maar we kunnen er niet uren op lopen. Door deze hakhoogte dus wel! Iedereen was hier onwijs benieuwd naar!

3.
Zonder dat we het weten, maken we namelijk nog best wel veel fouten. Oeps!

4.  
Dat tattoos weer helemaal on trend zijn, bleek wel uit dit artikel. Het werd massaal gelezen!

5.
Dat willen we toch allemaal? Nooit meer acht keer snoozen…

6.
Maak er vanavond dus maar een extra lange zoensessie van om 0:00 uur!

7.
Dat we dol zijn op slapen, blijkt maar weer. We willen allemaal weten hoe we sneller kunnen opstaan (nummertje 5) en hoe we snel in slaap vallen. Het liefst in 1 minuut!

8.
Een groot deel van de Nederlandse bevolking heeft blond haar, dus veel waren geinteresseerd in dit artikel. Wat zijn nou eigenlijk de do’s en don’ts?

9.
Foundation wordt steeds belangrijker tijdens onze beauty routine. Toch blijkt de goede kleur vinden nog steeds lastig een lastig ding.

10.
2015 was het jaar van de lob. Iedereen ging massaal voor dit kapsel. Sommigen twijfelden nog en wilden eerst wat tips voordat ze naar de kapper zouden gaan.

READ NEXT:
>
Hoe neem je nou een tijdloze tattoo?
>

Source: Instagram