Zo voorkom je die gechipte nagellak voor eens en voor altijd

En de oplossing is ZO simpel.

Je kent het wel, je hebt je nagels netjes gelakt in een mooie kleur en vervolgens zo’n 3 uur gewacht tot ze eindelijk helemaal droog zijn. Je gaat slapen, doet je dagelijkse dingen, en ja hoor… Na een halve dag is de eerste nagel al gaan ‘chippen’. De nagellak brokkelt er alweer vanaf. Het bederft de pret van het dragen van nagellak en ziet er onverzorgd uit. En als er één nagel is gaan chippen, dan is het heel verleidelijk om ook aan de rest van je nagels te gaan pulken. Pff! Niet fijn.

Wij hebben ook alle zogenaamde trucs al geprobeerd: met de föhn droogblazen of je nagels onder een koude kraan houden! But those days are over! Je aller-aller-allerbeste vriend is de topcoat! Je brengt zoals altijd een neutrale basecoat aan en daarna je favoriete nagellak. Zodra je tweede laagje nagellak erop zit ga je onmiddellijk met de top coat over de nog natte nagellak heen. En voilà je nagels zijn krasbestendig. Zo heb je er gegarandeerd langer plezier van. Echt waar!

TIP: Wil je nog langer plezier hebben van je nagels? Lak dan een extra laagje top coat over de uiteindes van de nagels. Dit is namelijk de plek die het snelst loskomt.

Ken jij het al?
> Dit ingrediënt kan zorgen voor een mooie huid, haar en sterke nagels

What’s better: acryl of gel?
Wat past het beste bij jouw nagels: gel of acryl?

Voor eens en voor altijd het antwoord!
Hierdoor breken je nagels steeds af

PHOTO CREDITS: SINDI ARIFI

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites