We vertelden je al eerder welke interieurkleur mega populair gaat worden in 2018 en wat het meest gebruikte beauty product gaat worden, maar we weten nu ook dat de volgende vier kleuren vanaf het nieuwe jaar OVERAL te zien zullen zijn in de kledingwinkels. Move over rood en roze, deze trendkleuren gaan het winnen. Welke kleuren ga jij sowieso inslaan?

1. Oranje

Deze kleur hoef je in 2018 dus echt niet in je kast te laten liggen tot Koningsdag. Oranje gaan we overal zien en het mag volop gedragen worden! Ook in de winter al. Zo’n opvallende kleur combineer je erg mooi met zwart, maar ook met denim.

2. Lila

Een hele mooie pastelkleur die we veel gaan zien is lila. Wist je dat je pastelkleuren ook in heel stoer kan dragen? Het is de key om pastel met stoere items te combineren, zoals leren biker boots en een leather skirt. Dat staat echt geweldig, bekijk deze look ook maar eens.

3. Geel

Geel wordt het nieuwe roze. Het staat erg knap als je het combineert met alleen maar zwarte items. Ook grijs staat mooi bij geel. Blondines kunnen deze kleur zeker hebben, maar als brunette rock je deze kleur ook helemaal! En wie wordt er nou niet vrolijk van geel op regenachtige dagen?

4. Bruin

Bruin, maar ook beige en crèmekleurige tinten gaan we veel zien. Ga voor de tint die jij het mooist vindt. Vooral jassen gaan we veel zien in deze kleuren. De camel coat is ook een wanna-have voor het voorjaar in 2018! En hij past goed bij iedere outfit.

Draag je altijd truien en jeans?
Bekijk dan deze outfit inspiratie

Doe je vaak een miskoop?
De 3-7-14-regel beschermt je tegen miskopen

De Converse sneakers maken een mega comeback:
> 9 outfit ideeën waardoor je nu nu NU All Stars wil kopen

 PHOTO CREDITS: COLLAGEVINTAGE

BewarenBewaren

(Visited 1 times, 3 visits today)