Deze trends uit Sex and the City dragen we nu nog steeds!

"I'd like a cheeseburger, large fries and a Cosmopolitan" - Carrie Bradshaw

Van (bijna) iedere vrouw is Sex and the City toch wel de meeste favoriete serie, aller tijden! Het is vandaag dertien jaar geleden dat de laatste aflevering werd uitgezonden. DERTIEN JAAR! Maar iedere dag denken we nog aan Carrie en haar drie beste vriendinnen.

Sex and the City is als een soort fashion bijbel, we dragen het al jaren met ons mee. En we kunnen ons allemaal vinden in Carrie Bradshaw, vergelijken onze vriendinnen met Miranda, Samantha en Charlotte en willen net zoveel schoenen hebben! Alles wat de vier vriendinnen droegen en deden zijn tot op de dag van vandaag nog steeds heel fashionable. Wij hebben de SATC trends allemaal voor je op een rijtje gezet!

Statement top
Carrie droeg het jaren geleden al in SATC, maar nu is de beurt aan ons. De statement en deconstructed tops hangen overal in de winkels. Let’s shop! 

Accessoires bedekt met logo’s
In SATC showden de vrouwen maar al te graag met hun dure tassen vol met logo’s. Burberry, Louis Vuitton en Gucci kwamen maar wat vaak voorbij. En waarom zouden ze het verbergen, nietwaar?! Wij willen allemaal wel zo’n tas!

Natural hair
De ladies droegen hun haren altijd nonchalant en alsof ze het nooit föhnden. Natuurlijk weten we dat dit niet zo is, maar zo’n look kun je ook makkelijk zelf creëren. Koop een goede styling cream en smeer dit in handdoek-droog haar. Kneed met je vingers lichte krullen in je haar en laat het drogen aan de lucht. Tadááá, je eigen Carrie kapsel!

“I will never be the woman with the perfect hair who can wear white and not spill on it.” – Carrie Bradshaw

De it-bag
De Fendi Baguette van Carrie was dé it-bag die de it-bag industrie creëerde. Tegenwoordig is onze outfit zonder it-bag nog steeds niet compleet, dus dit is zeker één van onze favoriete trends die SATC gestart is.

“Balls are to men, what purses are to women. It’s just a little bag, but we’d feel naked in public without it.” – Carrie Bradshaw

Manolo Blahniks
Het beste Manolo-moment bij SATC was de aflevering “A Woman’s Right to Shoes” van seizoen 6. Carrie’s gloednieuwe Manolo Blahniks waren gestolen op een baby shower. Haar vriendin/de hostess vindt het belachelijk dat Carrie zoveel geld uitgeeft aan schoenen, terwijl er andere dingen in de wereld belangrijker zijn. Gelukkig trekt Carrie zich daar niks van aan!

“It’s really hard to walk in a single woman’s shoes—that’s why you sometimes need really special shoes!” – Carrie Bradshaw

Brazilian wax
Carrie liet ons allemaal haar “eerste keer” zien en sindsdien was iedereen fan. Het is pijnlijk, maar hé, dan heb je ook wat!

 

Nameplate necklace
Carrie droeg vaak kettinkjes met haar naam en laat dit nu net weer een upcoming trend zijn in 2017! Wij gaan alleen deze keer voor onze initialen in plaats van onze hele naam. Maar ze maakte het toch wel érrug cool!

Muiltjes
Dat schoenen favoriet waren van Carrie is algemeen bekend, en dus droeg ze ook allerlei soorten. Ze combineerde muiltjes met een bontjas en nog stond het haar geweldig. En laat het nu net zo zijn dat de muiltjes en (nep)bontjassen hot zijn!

Slip dress
In 2016 was de slip dress echt overal te zien. Maar deze droeg Carrie dus al jaren geleden. En hoe? Love her.

Tutu
Deze kan zeker niet missen in dit rijtje. De tutu die Carrie droeg was één grote hit op fashion gebied. Het stond haar ge-wel-dig en we moesten ‘m dan ook zeker allemaal hebben.

Cosmopolitans
Als je bij een drive-thru van een fastfoodketen vraagt om een cheeseburger, grote friet en een Cosmopolitan ben je een echte Carrie! Tegenwoordig zijn er nog veel meer lekkere cocktails die je moet uitproberen.

 

 

 

READ NEXT
> 10 films die ieder modemeisje gezien moet hebben
> Welk Sex and the City type ben jij?
> Dit zijn de modedocumentaires en films die je moet zien!

En vergeet niet: Never be too busy to dress up!Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites