Soms heb je van die dagen dat je het idee hebt, dat je elke dag hetzelfde draagt. Je kunt je garderobe een boost geven zonder dat je daar per se nieuwe kleding voor hoeft te kopen. Door eens wat onverwachte styling combinaties te maken, zie je er direct weer als nieuw uit.

We hebben het over ‘onverwacht’ dus dan moet je niet voor de meest logische keuzes gaan, right? Zwart op wit, all black, all white… Deze combinaties zijn prachtig, maar we kennen ze natuurlijk al! Daarom hebben wij voor jullie de mooiste inspiratie op het gebied van onverwachte styling combinaties op een rijtje gezet. Dit seizoen zijn deze 5 kleurcombinaties huge! 

Roze en rood

Voor wie er nog steeds niet aan is gewend! Als je rood met roze combineert laat opvallende prints in je kleding achterwege, dat maakt deze look te druk. Als je jouw outfit sowieso iets te druk vindt, is het slim om er een neutrale kleur bij te dragen. Bijvoorbeeld een zwarte jeans met een (licht)roze top en een rode jas. Dat maakt de look voor iedereen draagbaar. 

 

Blauw en geel

Een kleur die veel vrouwen moeilijk vinden om te combineren is geel. Maar het fijne van de kleur geel is dat je het ook gewoon met denim kunt combineren. Iedereen heeft wel een spijkerbroek in zijn kast liggen en daarom is geel ook een hele makkelijke kleur om te combineren.

 

Roze en kakigroen

Wil je het roze heel erg op laten vallen? Dan kun je roze het beste met groen combineren. Het roze zal hier namelijk meteen uitspringen. Dit is misschien niet je eerste gedachte om roze te combineren, maar het kan wel. Door met deze twee kleuren te spelen creëer je een hele fashionable look. Vooral Jade groen staat ontzettend mooi bij roze.

 

Zilver en geel

De twee grootste trends combineren, waarom niet? Door deze trends te combineren krijg je een heel apart effect, wat juist supergaaf is. Metallic hoef je dus niet alleen met zwart te dragen, maar kan ook prima met geel als je een lekkere opvallende outfit wilt. En als je dit toch te heftig vind, kun je er ook voor kiezen voor een geel metallic item.

 

 

Dit kan jij ook!
De makkelijkste manier om kleur te combineren

Manon vertelt!
De beste kleuren om te dragen als je alleen maar zwart draagt

Zonder eruit te zien als een suikerspin..
> Zo draag je de kleur lila op z’n best

(Visited 3 times, 1 visits today)