De coltrui is een item dat we graag terugzien in de winter. Hij is warm én stijlvol! Maar hoe kan je dit item nou het beste dragen? Lees hieronder hoe je de coltrui kan combineren. Daarnaast hebben we onze favorieten voor je op een rijtje gezet:

1. Onder een blazer

Een coltrui onder een blazer is nog nooit zo chique geweest. Om het helemaal in deze style te houden, kun je hem dragen met een pantalon. Ben je meer opzoek naar een stoere look? Draag dit item dan met een jeans en enkellaarsjes!

2. Onder een blouse

Ja ook onder een blouse kan een coltrui super leuk staan. Hiervoor moet je wel de juiste blouse hebben, dus probeer hier een beetje mee te spelen! Let bij deze combinatie vooral goed op de kleuren die je bij elkaar combineert.

3. Onder een trui 

Net zoals een turtleneck prima onder een blouse kan, kan deze ook onder een trui. Deze combinatie kan dezelfde kleur hebben, maar om het wat minder saai te maken kun je juist spelen met twee tegenovergestelde kleuren (bijvoorbeeld een neon-groene coltrui met een paarse trui).

4. Een drukke print

Een turtleneck met een gave print is de makkelijkste uitweg. Deze kun je combineren met een jeans en enkellaarsjes. Less is more!

5. Onder een camel coat

Een coltrui in dezelfde soort kleur als je jas is een echte yes. Waarmee kun je dat nou beter doen dan met een camel-kleurige coat? Super stijlvol!

Shop hier de leukste turtlenecks

Benieuwd welke trends blijvend zijn? Check dan dit artikel
7 trends die je over 50 jaar nog steeds aan kan

PHOTO CREDITS: SHUTTERSTOCK

(Visited 572 times, 1 visits today)