De turtleneck is een item dat we graag terugzien in de winter. Hij is namelijk zo lekker warm. De vraag bij dit item is wel: ”Hoe style je zo’n turtleneck?” We willen warm zijn (duh) maar er ook altijd stylish uitzien (nog een keer duh). Lees hier hoe je de turtleneck het beste combineert. Daarnaast hebben we ook de mooiste turtlenecks voor je op een rijtje gezet.

1. Onder een blazer

Een turtleneck onder een blazer is nog nooit zo chique geweest. Om het helemaal in deze style te houden, kun je hem dragen met een pantalon. Wil je wat minder chique? Draag hem dan met een jeans en enkellaarsjes!

2. Onder een blouse

Ja ook onder een blouse kan de turtleneck super leuk staan. Knoop je blouse dan wel een beetje open zodat het niet lijkt of je half stikt. Ook een dikke trui met een turtleneck kan voor dit effect zorgen. Draag dus een dunne turtleneck onder een wat loshalende blouse voor het beste effect.

3. Onder een trui 

Net zoals een turtleneck prima onder een blouse kan, kan deze ook onder een trui. Combineer dezelfde soort kleuren met elkaar. Maar je kan ook het tegenovergestelde doen (bijvoorbeeld neon groene turtleneck met paarse trui). Ook kan je een turtleneck met printje onder een effen trui dragen. Zo maak je je trui nét wat minder saai. Ga wel voor een dunne trutleneck onder een (wat dikkere) trui.

4. Een drukke print

Een turtleneck met een gave print is de makkelijkste uitweg. Deze combineer je gewoon met een jeans en enkellaarsjes. Simpeler kan het niet!

5. Onder een camel coat

Een turtleneck in dezelfde soort kleur als je jas is een echte yes. Waarmee kun je dat nou beter doen dan met camel. Een camelkleurige coat met een crème/beige/bruin gekleurde turtleneck is de beste uitvinding ooit. Super stijlvol!

Shop hier de leukste turtlenecks

Benieuwd welke trends blijvend zijn? Check dan dit artikel
7 trends die je over 50 jaar nog steeds aan kan

PHOTO CREDITS: SHUTTERSTOCK

(Visited 19 times, 2 visits today)