De turtleneck is een item dat we graag terugzien in de winter. Hij is namelijk zo lekker warm. De vraag bij dit item is wel: ”Hoe style je zo’n turtleneck?” We willen warm zijn (duh) maar er ook altijd stylish uitzien (nog een keer duh). Lees hier hoe je de turtleneck het beste combineert.

1. Onder een blazer
Een turtleneck onder een blazer is nog nooit zo chique geweest. Om het helemaal in deze style te houden, kun je hem dragen met een pantalon en loafers. Wil je wat minder chique? Draag hem dan met een jeans en laarsjes!

2. Onder een blouse
Ja ook onder een blouse kan de turtleneck super leuk staan. Knoop je blouse dan wel een beetje open zodat het niet lijkt of je half stikt. Ook een dikke trui met een turtleneck kan voor dit effect zorgen. Draag dus een dunne turtleneck onder een wat loshalende blouse voor het beste effect.

3. Een drukke print
Een turtleneck met een gave print is de makkelijkste uitweg. Deze combineer je gewoon met een jeans en enkellaarsjes. Simpeler kan het niet!

4. Onder een camel coat
Een turtleneck in dezelfde soort kleur als je jas is een echte yes en waarmee kun je dat nou beter doen dan met camel. Een camelkleurige coat met een beige/bruin gekleurde turtleneck is de beste uitvinding ooit. Superstijlvol!

5. Met een sjaaltje
Knoop je favoriete zijden sjaaltje om je nek met de trui eronder. Dit geeft je outfit iets extra’s dat hij soms nodig heeft. Een superaccessoire!

READ NEXT
Steal The Look: Turtleneck
Styled by Manon – Camel coat
Shoppen: skinny scarfs

PHOTOCREDITS: lizzyvdligt

(Visited 1 times, 1 visits today)