Tutorial: De perfecte low bun

Ben je op zoek naar de perfecte hairdo, die de hele dag blijft zitten? (Dit is ‘m!). Welcome perfect, low bun! Het lijkt misschien heel ingewikkeld, maar dat is het zeker niet! Wij hebben hier de easy stappen voor je op een rijtje gezet!

How to: de perfecte low bun

1. Pak een paar lokken haar vanaf de bovenkant (bij je kruin) van je hoofd, en toupeer deze voorzichtig omhoog.
2. Laat de getoupeerde plukken natuurlijk naar beneden vallen, en pak vervolgens de rest van je haar om een lage paardenstaart te maken (bind deze nog niet vast).
3. Haal het getoupeerde gedeelte een beetje naar voren door er met een klein puntkammetje doorheen te gaan. De zijkanten lopen nu dus strak in de paardenstaart over, terwijl de boven- en achterkant een beetje wild is.
4. Maak de paardenstaart vast met een elastiekje.
5. Toupeer nu ook het bovenste gedeelte van de onderkant van de paardenstaart voorzichtig omhoog voor een volumineus effect.
6. Het onderste gedeelte van je paardenstaart (het deel dat niet getoupeerd is) zet je omhoog vast door middel van schuifspeldjes.
7. Bind je haar rondom het gedeelte dat je hebt vastgezet en zet deze ook weer vast.
8. Voor een extra messy effect kun je de voorste plukken door de krul-/stijltang halen.

P.S. Heb je de smaak te pakken? Kijk dan snel hoe je de messy bun in drie makkelijke stappen kunt maken!

tutorial bun

 

P.S. Altijd al willen weten hoe je een succesvolle stylist kunt worden? Manon vertelt je alle ins & outs, do’s & don’ts tijdens haar masterclass!

Source: Abeautifulmess