Uitgekeken op de denim short? Probeer dit eens

Het duurt even voordat je eindelijk de perfecte denim cut-off shorts hebt gevonden. Als je ze dan eenmaal in je kast liggen, weet je dat het de moeite waard was. Maar ja, de hele zomer een denim short dragen is ook zo saai. En als we gewoon heel even eerlijk zijn, zo lekker zitten ze niet.

Tijd voor wat comfort! Dit schreeuwen we al een tijdje. Het is niet voor niets dat de joggingbroek tegenwoordig in iedere kast ligt en ook overdag gedragen wordt. Gecombineerd met hakken, sneakers, blazers – de joggingbroek wordt zelfs gedragen naar kantoor. Athleisure is allang geen trend meer, het is de standaard geworden. We kiezen vaker voor comfort en kiezen steeds vaker voor nieuwe vormen en stoffen, ook deze zomer.

En nee, stop, wacht, we hebben het niet over die lelijke fietslegging. Echt heel comfortabel zo’n broekje, maar deze mag alleen onder een jurk of een rokje. En mag te allen tijde NIET gezien worden. Nee, we hebben het over een ander sportbroekje. Zo’n sportbroekje die je vroeger droeg tijdens de gym. Jup.

Dat ze lekker zitten, kan je je vast voorstellen. Maar hoe ze te combineren? Combineer zo’n broek het liefst met een wijdere top. Wij hebben de leukste al voor je uitgezocht, shop ze hieronder. 

[show_boutique_widget id=”739449″]

READ MORE
De t-shirt en rok combinatie die we de rest van de zomer willen dragen
De trend die je nog SNEL wil inslaan voor deze zomer
Tips om langer bruin te blijven