De 12 emotionele fases tijdens de sale!

Zó herkenbaar...

Het is zaterdag. Je weet dat je het beter niet kunt doen, maar toch doe je het, want die nieuwe kleding heb je gewoon écht nodig. Je besluit om zaterdagmiddag de stad in te duiken terwijl de sale in volle gang is. Van tevoren heb je al een lijstje gemaakt met items die je móét hebben. Je heb je harnas gepoetst en daar ga je, go get ‘em girl!  Deze 12 fases zul jij gegarandeerd herkennen..

1. Het is zomervakantie en je hebt het licht gezien. Je besluit vroeg op te staan want dan ben je op tijd in de winkel. Uiteindelijk ben je er zelfs te vroeg. Je staat vooraan voor de deur zodat je als eerste naar binnen kan hollen. Als je even naar binnen loert zie je al gelijk die mooie jurk in jouw maat hangen, winning!  Klaar voor de start, rennen!

2. Was dit echt een goede keuze? Wil ik die paar hakken echt zo graag?

3. O, wat loopt zij met een leuk topje. Ik wil het. Waar zou dat hangen? Legt ze het niet ergens neer omdat ze het toch niet wil? Misschien moet ik haar gewoon tot aan de kassa gaan achtervolgen. Nee, ik moet de hele winkel ondersteboven halen. Waar. Is. Dat. Topje. Voor op m’n nieuwe broek die ik gister al in de sale scoorde. Nu. Topje. Waar.

4. Maar misschien als ik nog even wacht is het straks nog meer afgeprijsd. Ja, maar dan loop ik wel kans dat het er straks niet meer is. Kopen of niet kopen? Oké, ik koop het. Nee, wacht. Toch beter om nog even te wachten, scheelt toch weer geld. En… Afgerekend.

5. MENSEN, GA AAN DE KANT.

6. Misschien toch maar even online kijken.

7. Je kunt het bijna niet meer tillen, je armen vallen er bijna af, het zweet staat op de rug, maar houd vol. Je kan dit.

8. Uit de hopen kleding die op de tafels gestort zijn, steekt een oranje mouw. Laat jij nou al maanden je ogen op een oranje top hebben. Tegen je principes in besluit je dus op avontuur tussen de kledinghoop te gaan. Je heb een mouw vast en bent dolblij totdat.. Laat los. Deze is van mij. Echt ik zag hem eerder! Weet je, laat ook maar, houd hem, en stik er in. Shoppen in de sale, wat ben ik er klaar mee!

9. De nieuwe collectie is ook wel echt heel erg leuk. Maar ik loop er met een boog omheen. Grote boog. Negeren. Wat is die broek leuk! Toch maar afrekenen. Goed gewinkeld weer in de ”sale” hoor, complimentje voor jou!

10. Waarom ben ik in godsnaam altijd zo warm gekleed op dit soort momenten?

11. Dit item had ik online of hiervoor in de winkel nog nooit gezien. En nu heb ik hem in mijn handen, in mijn maat. Ja, ja ja. Dit was dus wel echt een goede keuze.

12. Hoi meneer de postbode, daar bent u weer. Voor de vijfde keer deze week inderdaad. Of ik shop-verslaafd ben? Nee hoor, dit zijn allemaal dingen die ik voor m’n hond heb besteld. Echt niet voor mezelf. Ja er staat toevallig ZARA op de doos, maar dat klopt denk ik niet helemaal. Of nee, eigenlijk wel. Ze verkopen daar sinds kort ook hondenkleding namelijk. Wist u dat nog niet? Heel raar. Anyway, kunt u die 6 mega dozen hier even neer zetten? Dan zal ik even tekenen. En… Deur dicht met een knalrood hoofd. Wat doe je jezelf aan?

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites