Geef in 30 minuten je kledingkast een make-over!

Ja, het is echt mogelijk!

Het lijkt de grootste klus van de wereld, maar wij hebben voor jou een heel mooi stappenplan bedacht om je kledingkast in dertig, ja, echt dertig, minuutjes op te ruimen. We hadden het al eerder over de KonMari methode, maar van dit nieuwe stappenplan worden wij ook wel erg blij! Het zijn namelijk maar zes stappen die elk VIJF minuutjes duren. Zonde om dit niet uit te proberen, toch?

1. Schoenen
Zijn ze te groot/klein? Of heb je ze al langer dan zes maanden zonder ze aan te doen? Weg ermee! Je zult ze vast niet aankomend jaar opeens wel gaan dragen.

2. Jeans en broeken
Draag je ze niet zo vaak? Of geeft de broek je een onzeker gevoel? Hoog tijd om dit weg te gooien, dus.

3. Kapotte of vieze kleding
Seriously? Shame on you, girl! Tenzij de kledingstukken binnen zeven dagen worden schoongemaakt of vermaakt, maar anders is het byebye, zwaai zwaai!

4. Ondergoed en sokken
Als er blijvende vlekken op zitten, de kleur vervaagd is of er zitten gaatjes in, dan hebben ze hun beste tijd gehad. Ook al zit iets nog zo lekker, sexy is het zeker niet.

5. Dezelfde items
Ook al heb je van dat ene shirtje misschien wel zes kleuren, met of zonder korte mouw, etc., bewaar daarvan dan alleen degene die je het liefste draagt!

6. In het algemeen
Als je iets nog nooit hebt gedragen, maar het hangt al maanden in je kast, gooi het dan toch maar weg. Het wordt waarschijnlijk nooit helemaal jouw ding. Datzelfde geldt ook voor kledingstukken waar je, het aankomende jaar, geen moment van dragen voor kan verzinnen.

Maar de kleding die je weggooit, hoef je natuurlijk niet letterlijk weg te gooien! Je kunt er weer geld mee verdienen door de items te verkopen (om zo weer nieuwe dingetjes te kopen…). Oh, enne dit is de beste leeftijd om je kledingkast een totale make-over te geven!

READ NEXT
> Organiseer je kledingkast met de KonMari methode
> QUIZ: Welk kledingstuk mag niet ontbreken in jouw kledingkast?
> Styled by Manon – Dit item hoort in de kledingkast van elke vrouw

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites