7 kortingscodes voor jouw online shopping blues

Deze gaan je geld besparen!!

Online shoppen is een eigenlijk een droom. Je bestelt kleding, schoenen of andere items en het wordt naar je toe gestuurd in een mooie box, waardoor het, iedere keer dat de deurbel gaat en er een bezorger staat, voelt alsof je een cadeautje krijgt! We houden van dat gevoel. Het is alleen erg jammer dat sommige items ons gewoon erg veel geld kosten, of dat er weer verzendkosten betaald moeten worden. (Zo vermijd jij online verzendkosten). Nu is daar in veel gevallen een oplossing voor: een kortingscode voor de desbetreffende site. Je kunt deze codes natuurlijk zelf gaan zoeken, maar ze hier vinden is toch veel makkelijker? Hier heb je 7 kleine cadeautjes van ons; 7 online shopping codes. 

10% korting bij Zalando: KRTAPAFN – t/m 4 Mei 2016
Eenmaal te gebruiken per klant, bij een minimale besteding van €75. Sale, Zalando Lounge artikelen en enkele merken zijn uitgesloten. De code kan niet worden gecombineerd met andere acties of kortingscodes. 

€10,- korting bij Bol.com: KTKORTING2016 t/m 24 April 2016
Geldig bij besteding van minimaal €40. Deze actie is geldig op het gehele koken en tafelen assortiment, met uitzondering van plaza en huishouden. 

10% korting bij &OtherStories
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg 10% korting

€10 korting bij Sarenza: SARENZASEM t/m 31 December 2016
Geldig tot en met 31/12/2016 op een bestelling met een minimum bestelbedrag van 75 euro. De kortingscode is niet geldig in combinatie met andere promotionele aanbiedingen, sale-artikelen, artikelen die tijdens VIP Sales worden aangeboden of artikelen die verbonden zijn aan de voorwaarden van lopende aanbiedingen.

30% korting op mannenkleding bij Boohoo: 30FORHIM t/m 30 april
Niet geldig op sale-artikelen. Één keer per persoon.

€6 korting bij FOREVER21
Schrijf je in voor de nieuwsbrief en krijg €6 korting.

10% extra korting op de sale bij ASOS: 10KING t/m 18 april 2016 (snel zijn!)
Deze code is geldig bij besteding van minimaal €85 en valt niet te combineren met andere acties en codes. De code kan worden gebruikt voor orders tot en met €500 en is niet geldig op Asos Marketplace en Asos Premier subscription. 

READ NEXT:
Online verzendkosten vermijden? Dat doe je met deze tips!
Dingen waar je beter geen geld meer aan uit kunt uitgeven
Geheimen van mensen die goed zijn in budgetteren

Source: Garance Dore

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites