Accessoires fall 14/15

Welke tassen, schoenen en sjaals gaan we dragen dit seizoen? Kortom: wat zijn de accessoires voor het aankomende fall/winter seizoen?

Na de knapste sieraden trends van de afgelopen week is het tijd voor de accessoires van het aankomende seizoen. Als stijlvolle fashion vrouwen zien we accessoires als een extra die je look breekt of maakt. In fashion it’s all about the extras! De accessoires van het fall/winter 14/15 seizoen zijn fris, divers en innovatief.

 

accessoires

  • Pointy flats

Chic en sexy alleen op heels? Zeker niet. Deze pointy flats alternatieven bieden je de uitweg. Een edgy update van de klassieke ballerina flat; de goed gepunte loafer is dé manier om wat extra sophistication toe te voegen aan je dagelijkse outfits. De pointy schoenen komen en gaan maar dit seizoen omarmen we de puntige trend opnieuw.. 

  • Fringe bag

Een beetje fringe kan geen kwaad in je spring/summer wardrobe voor een extra fashionable touch. Bang voor het Pocahontas-effect? Zolang je de vuistregel: wanneer je kiest voor fringe, houd dan de rest rustig en basic, aanhoudt kan er niets misgaan.

  • Long leather gloves

Handschoenen zijn in ons koude kikkerlandje een echte MUST-have en lenen zich dit seizoen perfect voor het creëren van een stijlvolle outfit. In het verleden werd het comfy item gezien als functioneel, deze winter draag je misschien wel deze lange leren handschoenen om een ultra-chic statement te maken.  

  • Chunky heels

Gek op high heels? De chuncky heels van het aankomende seizoen zijn een ware investering! Waarom? Zelfs in de sneeuw kan jij blijven paraderen op je hakken!

  • Funny clutches

Kun jij je het nog herinneren? De briljante Mc Donalds Moschino items? De funky trend is opgepikt door meerdere grote designers en is reden genoeg om een funny funky clutch aan te schaffen..

 

accessoires2

  • Bucket bag

Bucket bags worden gespot aan de schouder van Alexa Chung en Kate Bosworth. Dat maakt ‘m een van de it-bags van de laatste jaren. De bucket-trend blijft aanhouden, dus mocht ‘ie nog niet tot jouw collectie behoren: now is the time.. 

  • Faux fur scarfs

Al geïnvesteerd in een sjaal voor de aankomende herfst/winter? De fur scarfs is het aankomende seizoen een booming trend! Het geeft je outfit wat mystiek en hey, het houdt je hartstikke warm.

  • Capes

Eenvoudig, comfortabel en ontzettend praktisch: het aankomende fashion seizoen omarmt de capes!

  • Pins en broches

Toen Alexa Chung gespot werd met een broche op haar blouse (niet links of rechts maar het kraagje van haar shirt) heeft de trend een absolute go gekregen! Wij rennen in gedachte al richting het sieradenkistje van onze mama of oma..

 

 

source: Le 21 eme

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites