Dit zijn de allerbeste panty’s

Vanaf nu koop je nooit meer de verkeerde panty.

Hoe vervelend is het als je elke keer een nieuwe panty probeert die dan vervolgens weer te groot of te klein is, of al kapot gaat wanneer je hem aantrekt. Ook als je een avondje uit bent is het super irritant als je de halve avond met een gat in je panty rond moet lopen. Je kan panty’s niet passen, dus het is altijd maar weer gokken of je de juiste hebt. Benieuwd welke de beste zijn? Lees dan snel verder.

Je ziet dus dat een panty helemaal niet duur hoeft te zijn voor goede kwaliteit en vanaf nu weet je precies welke panty je moet aanschaffen!

1. Comfort panty, Marc Marcs

De Comfort panty is de grote winnaar en het is ook nog eens een hele betaalbare panty. Dus ben jij op zoek naar een panty die comfy zit en ook nog eens van goede kwaliteit is? Dan is dit de beste keus!

2. H&M panty

Deze panty van H&M is een echte budget topper. Een mooie panty, die geen goedkope glans heeft en hij zit ook erg lekker. Bij een panty gaat het er helemaal niet om of een panty duur is of niet. De goedkopere panty’s zijn vaak juist beter. Je hebt al twee panty’s van de H&M voor maar 7,99, dus zeker de moeite waard om te proberen.

3. Velvet panty, Klunert

Ook waren ze erg te spreken over de velvet panty van Kunert. Dit is van de top 3 de duurste panty, maar hij doet wat je ervan kan verwachten. Het is een hele fijne, zachte panty die niet snel kapot gaat. Je bent er dus zeker van dat je hem meerdere malen kan dragen (als je niet te gekke dingen doet), en dan valt de prijs ook weer mee. Deze panty is daarom ook als nummer 3 uit de test gekomen.

 

READ NEXT
De panty/schoenen combinatie waar we niet heel fan van zijn
Deze jurk is weer helemaal terug, maar net even anders
De leukste lange rokken op een rijtje

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites