Amsterdam Denim Days

Van 7 tot en met 10 mei kleurt Amsterdam (indigo)blauw. Op het Westergasfabriekterrein vindt dan Amsterdam Denim Days plaats. Wat we kunnen verwachten? Het allerbeste op denimgebied met de Kingpins tradeshow, het denim platform Blueprint, seminars, exposities, workshops, books, live music, food, drinks… Amsterdam Denim Days worden georganiseerd door House of Denim in samenwerking met de Modefabriek en HTNK Fashion recruitment & consultancy.

Last but not least wordt door heel Amsterdam een Denim Days programma georganiseerd met diverse events en activiteiten in en rondom de belangrijkste denim stores van onze hoofdstad.

Amsterdam heeft de hoogste concentratie jeans brands wereldwijd en wordt algemeen erkend als een van de belangrijkste denim centra op het gebied van trends, design, innovatie en productontwikkeling. Doel van Amsterdam Denim Days is om jeans brands, producenten, ontwerpers, inkopers, studenten, consumenten en pers samen te brengen om de passie voor denim te delen, te spreken over innovatie en educatie en gezamenlijk te werken aan een duurzame toekomst.

boven board Denim Days

 

Credits beeld: Cara Delevingne for DKNY 

 

 

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites