8 bikini problemen die iedereen herkent!

Deze bikini problemen herken jij ook!

Yes, het is bijna bikini time! En hoewel we daar natuurlijk héél erg blij van worden (vooral van deze outfit met knappe, zwarte bikini die Manon gestyled heeft) kunnen die kleine lapjes stof af en toe wel voor wat awkward (maar grappige) situaties zorgen. Dit zijn de bikini problemen die we allemaal wel herkennen… toch?

8 bikini problemen die iedereen herkent

1. Ik zei nog zo: ‘Geen bommetje!’

Tja, even vergeten dat het kleine beetje stof nogal gemakkelijk verschuift… dus als je ook maar een beetje een waterrat bent moet je rekening houden met een paar nipple slips, oops!

2. Tan lines

Aangezien wij vrouwen minimaal vijf verschillende bikini’s hebben, zullen onze tan lines ook op minimaal vijf verschillende manieren te zien zijn. Herkenbaar? (En zo word je sneller en mooier bruin).

3. (Koud) water

Een bikini is gemaakt om in te zwemmen (en zonnen) maar waarom gaat een bikini dan zó anders (lees: raar) zitten na het zwemmen.. Je bikini broekje lijkt opeens wel heel erg op een luier en laten we het maar helemaal niet hebben over het ineens doorschijnen van je bikini (vooral als je uit koud water komt;-)).

4. Zand… everywhere!

Typisch probleem als je naar ’t strand gaat natuurlijk maar soms gaat het op plekken zitten in je bikini die je liever niet schoonmaakt op het strand ;).

5. Big boobs, small boobs

Of je nou grote borsten, kleine borsten, dikke billen of platte billen hebt… in een bikini zie je het allemaal! There’s no hiding it anymore

6. Haren

Ditzelfde geldt voor de haartjes op je lichaam. En eenmaal op het strand vind je altijd nog wel een paar haartjes die je vergeten bent…

7. Golven

Golven in de zee zijn hartstikke leuk, maar niet als je je bikini op de goede plek wilt houden!

8. Sporten

En ja ook balsporten op het strand (bijvoorbeeld beachvolleybal) kunnen heel leuk zijn, maar niet als de toeschouwers in plaats van naar het spel naar jouw blote boobies kijken.

Source: she is sarah jane

 

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites