Deze kleur wordt dus populairder dan zwart

Shit. Deze zagen we niet aankomen.

We kennen allemaal van die dagen waarop we niet weten wat we aan moeten. Nothing to wear. En wat gebeurt er dan? Juist, we trekken zwart aan. Want zwart is altijd goed, toch?

Verandering

Het lijkt er dus op dat zwart concurrentie gaat krijgen van de kleur bruin. OMG! Oke, dit zagen we niet aankomen. Natuurlijk was de kleur veel te zien afgelopen herfst, maar dat bruin zwart van de eerste plaats gaan stoten? Dat komt als een verrassing. We zijn namelijk al jaren verknocht aan de kleur zwart. Maar er zijn al meer trends uit de jaren 70 die hun herintrede hebben gemaakt. Het is dan ook onvermijdelijk dat de kleur bruin terugkomt.

Combineren

Het is niet zo gemakkelijk als zwart, maar bruin kan je ook zeker op veel verschillende manieren combineren. De kleur sluit mooi aan op onze favoriete printjes zoals de ruit en bloemenprint. Bruin vraagt ook om andere stoffen, denk aan dikkere, stevige stoffen zoals corduroy. Die stoffen gaan we aankomend jaar dus veel meer zien.

Daarnaast kan je met bruin combinaties maken met verschillende kleuren bruin. Nu hoef je echt niet meteen al je zwarte kleding weg te doen, maar met een bruin item in je kledingkast ben je in ieder geval voorbereid op wat komen gaat.

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites