Chanel binnenkort eindelijk online verkrijgbaar!

Welkom in de 21e eeuw, Chanel!

Chanel heeft besloten om eindelijk met haar tijd mee te gaan en begint in 2016 een online shop (yay!!). Dat heeft de president of fashion Bruno Pavlovsky bekend gemaakt. Ook zullen, naast Chanel zelf, ook de drie Chanel vakmanschaps-labels Maison Michel, Causse en Barrie Knitwear een eigen webwinkel krijgen.

Dit is ook direct één van de redenen dat de prijzen van de 2.55, Boy Bag en 11.12 voor het einde van 2015 wereldwijd gelijk zullen worden gemaakt. Op die manier is er één lijn en wordt het makkelijker om de neppe varianten van de echte te onderscheiden (hier lees je nog meer over de prijsverandering van onze droomtassen). Pavlovsky laat weten dat alle veranderingen in dienst staan van de klant, om e-commerce in de toekomst mogelijk te maken.

Er zijn verder nog geen details bekend gemaakt. Volgens Pavlovsky wordt de aanpak momenteel nog getest. Dus totdat het zover is moeten we onze Chanel items nog scoren bij de daarvoor aangewezen verkooppunten!

P.S. Fijn zo’n online shop… Maar kun je (nog steeds) geen Chanel item betalen? Lees hier de beste tips om geld te besparen, zodat jij in 2016 online jouw Chanel items kunt shoppen!

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites