9x de nieuwste versie van onze favoriete sneaker

Keer op keer helemaal verzot op deze sneakers.

We vertelden je al eerder dat de Converse Chuck sneakers weer een echte comeback gemaakt hebben. Alle modemeisjes dragen ze weer massaal. We hebben allemaal wel een paar (of meerdere) gehad: de klassieke Converse All Stars. Allereerst natuurlijk omdat ze heel populair waren en ze dan niet in jouw kast konden ontbreken. De reden waarom we ze toch weer opnieuw kochten, was omdat ze gewoon heel lekker zaten.

Now-a-days heb je voor je werk misschien afspraken staan waarbij je denkt geen All Stars te kunnen dragen… Maar dan heb je het fout! All Stars kunnen overal bij gedragen worden, dus ook op je werk (uiteraard dan niet die vertrapte witte die je vorig festival aan hebt gehad). Ze hoeven dus niet onder het kopje ‘jeugdsentiment’ te worden weggestopt. Dit is hoe wij onze All Stars combineren.

Time to shop!
Gezellig een dagje shoppen met je vriendinnen? Uit ervaring weet jij waarschijnlijk al dat je dan comfy clothes and shoes uit de kast moet trekken. Je kleedt je waarschijnlijk te vaak om, dus is het makkelijk om een jeans met een sweater te dragen. Je schoenen moeten zeker weten comfy zijn: waarschijnlijk loop je van winkel naar winkel en dat gaat niet heel soepel op high heels… All Stars zijn in dit geval je best friend forever! Ze staan natuurlijk prima bij een casual look en zitten ze ook nog eens heel lekker.

Work, work, work, work, work
All Stars onder je nette outfit? Dat klinkt wel een beetje gek. De kans is ook groot dat je het nog niet gedragen hebt, omdat je outfit toch netter lijkt met die platte booties of die prachtige hakken. Maar je nette outfit met All Stars combineren kan heel goed. Je kunt ze bijvoorbeeld dragen onder een mooie pantalon met een nette blouse. Je zult merken dat je de dag langer volhoudt én met een goed humeur.

It’s party time!
Geeft een van je friends een feestje? Of gaan jullie een avond de stad in? Ook dan zijn All Stars perfect. De avonden waar jij besluit om op hoge hakken naar een feestje te gaan eindigen very bad, and you probably know it! Op All Stars zul je de avond gewoon prima overleven. Combineer ze met een leren broek voor de party outfit die altijd goed is. Waar je ook belandt..

Shop jouw nieuwe All Stars hieronder

 

READ NEXT:
De perfecte heels voor iedere gelegenheid
VERY HOT: de pointed flats!
How to: langere benen zonder hakken

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites