Crazy Christmas Giveaway!

Als bedankje voor onze lieve, trouwe lezeressen hebben wij niet 1 maar 24 (!) cadeaus die we tot aan de Kerst weg gaan geven!

Ja, je leest het goed. We geven niet 1 maar 24 (24!) cadeaus weg in december. En dit doen we in de vorm van een adventskalender: elke dag één cadeau!

Crazy Christmas Giveaway

Zoals elk jaar stellen we een fantastisch kerstpakket samen voor onze BN’ers. We benaderen hiervoor de allercoolste, mooiste, fijnste en prachtigste merken, zodat we uiteindelijk een waanzinnig pakket hebben. En omdat we gráág laten blijken hoe ontzettend blij we met al onze trouwe lezeressen zijn, reserveren we één pakket speciaal voor jullie. Nieuw dit jaar is dat we niet één iemand blij maken met een heel pakket, maar we maken 24 mensen blij met een fantastisch cadeau! Less is namelijk echt niet altijd more.

Wat kun je verwachten?

We starten op maandag 1 december om 08.00 uur met het eerste cadeau (en wat voor cadeau!). Je hebt een dag de tijd om mee te doen, want de volgende dag staat er alweer een nieuwe winactie online. Dit doen we tot en met 24 december, zodat we de Kerst echt goed in kunnen luiden! We maken elke week op vrijdagochtend de winnaars van die week bekend in onze nieuwsbrief, vergeet je dus vooral niet hiervoor in te schrijven, anders loop je straks je prijs mis!

Heel veel liefs, team MonStyle

Theme developed by TouchSize - Premium WordPress Themes and Websites